SAZNAJEMO! MARKO PRAVIO HAOS U POLICIJSKOJ STANICI! Evo šta je Miljković tražio - dobio opomenu na licu mesta zbog vikanja!

Autor:

Zabava

14.05.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što mu je određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati, Miljković je podivljao.

SAZNAJEMO! MARKO PRAVIO HAOS U POLICIJSKOJ STANICI! Evo šta je Miljković tražio - dobio opomenu na licu mesta zbog vikanja!

Foto: ST/Nemanja Pančić, pixabay.com

Suprug pobednice "Zadruge 2" Lune Đogani Marko Miljković napravio je sinoć haos u stambenoj zgradi zbog rata s komšijama, koje već danima, kako su sami ispričali za medije, maltretira, da bi na kraju bio priveden. 

Nakon što mu je određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati, Miljković je kako smo saznali, u pritvoru u više navrata vikao i tražio da se pravda s komšijama istera na videlo, zbog čega je nekoliko puta dobio opomenu od strane zaposlenih, da može sebi samo još više kazni da natovari na kičmu.

Foto: ST/Dragan Kadić

Marko Miljković

 

- Marko je pravio haos jer se više puta razdrao i nadležni su mu rekli da je bolje da ćuti i da bude disciplinovan. On je dobacivao da pravda sa komšijama treba da bude zadovoljena, da je on u pravu i da neko drugi umesto njega treba da bude u zatvoru, a ne on - priča nam dobro upućen izvor i dalje otkriva da je Luna Đogani, Markova supruga i dalje van sebe zbog cele situacije:

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Marko Miljković i Luna Đogani

 

- Luna je mislila da će Marko u nekom trenutku da se smiri, međutim, po dolasku policije samo je nastavio više da divlja. Stvarno je bilo mučno za gledati, pogotovo što se ona u poslednje vreme najviše trudi da porodicu drži na okupu, da pokaže svima kako se slažu i koliko voli što je sve dobro u porodici. Marko je to za par sekundi srozao svojim ponašanjem, velika šteta.

Foto: PrintscreenInstagram

Marko Miljković, Luna Đogani i Gagi Đogani

 

Nedavno se, podsećamo, oglasio i Lunin otac Gagi Đigani, koji je potvrdio da je Marko napravio haos samo zato što je malo više popio i ušao u svađu s komšijama. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rale

15.05.2024 17:24

Obican klosarcic iz Brusica jebo mu pas mater