MARKO MILJKOVIĆ PRIČAO U STANICI DA JE VIP OSOBA! Evo kakav skandal se desio nakon privođenja! Isplivali šok-detalji!

Autor:

Zabava

14.05.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okrivljeni je, pod dejstvom alkohola, prvo narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd okrivljeni pretio policijskim službenicima.

MARKO MILJKOVIĆ PRIČAO U STANICI DA JE VIP OSOBA! Evo kakav skandal se desio nakon privođenja! Isplivali šok-detalji!

Foto: Youtube printscreen/Sikter Shorts

Pobednica "Zadruga 2" Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković vrlo su aktivni na društvenim mrežama, a na platformi Jutjub izbacili su snimak na kom se vidi kako im je policija došla u stan po prijavi. Miljković je pokušao da objasni šta se desilo.

Prema informacijama, Miljković je izrazio svoje nezadovoljstvo time što su komšije "bacale pomije" na njegov stan, te je kao odgovor bacio čak 30 jaja na njihovu terasu. Ovo neobično rešenje problema dovelo je do sukoba i, na kraju, do privođenja.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, TV Pink/printscreen, shutterstock

Marko Miljković i Luna Đogani

 

Kako je portal Republika ranije pisao, Miljković je u alkoholisanom stanju prvo vikao po komšiluku, a onda i na uniformisana lica, a kako smo sada saznali, u stanici je više puta istakao da je on VIP ličnost, zbog čega navodno treba da ima poseban tretman čak i prilikom hapšenja. 

- Marko je po dolasku u prostorije policije vikao, psovao i nazivao je policijskog službenika pogrdnim imenima. Pozivao se na to da je on VIP osoba, da shodno tome treba da ima poseban tretman - otkrio nam je sagovornik, (puno ime i prezime poznato redakciji). 

Foto: ST/Dragan Kadić

Marko Miljković

 

Miljković je od trenutka privođenja bio vidno iznerviran i svađalačli nastrojen, što su za medije i potvrdili iz javnog tužilaštva. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Marko Miljković

 

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju M.M. (rodjen 1983. godine) zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru. Okrivljeni je, pod dejstvom alkohola, prvo narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd okrivljeni pretio policijskim službenicima i vredjao ih, oglušavajući se o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na policijskog službenika. Okrivljenog će javni tužilac saslušati dana 15.05.2024. godine - kažu iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva za "Telegraf". 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

16.05.2024 11:09

Ma zatvorite tu klošarčinu što izigrava budalu.godinu ćorke da shvati da nije niko i ništa,posle toga pravac tamo odakle je došao u bg.