POLICIJA UPALA KOD LUNE I MARKA! Miljković GAĐAO komšije: Odgovaraću za to!

Autor:

Zabava

13.05.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug Lune Đogani objavio snimak i objasnio pratiocima šta se desilo!

POLICIJA UPALA KOD LUNE I MARKA! Miljković GAĐAO komšije: Odgovaraću za to!

Foto: Youtube printscreen/Sikter Shorts

Pobednica "Zadruga 2" Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković vrlo su aktivni na društvenim mrežama, a na platformi Jutjub izbacili su snimak na kom se vidi kako im je policija došla u stan po prijavi. Miljković je pokušao da objasni šta se desilo.

 - Sve ćemo da snimimo i lepo da objavimo. Ovako, stan broj 34, koji se nalazi iznad mene je nesavesno i bez mog odobrenja prosipao svoje smeće po mojoj terasi koju ja moram da čistim. Posle toga sam ja lično uzeo 30 jaja sa pijace i bacio u stan iznad mene, koji se nalazi na trećem spratu... Ja lično. Odgovaraću za to, ako bude trebalo nešto da platim - rekao je ljutito Marko.

Republika

Foto: Youtube printscreen/Sikter Shorts

Marko Miljković

- Da li ste vi zvali policiju da prijavite nešto od toga - upitao je policajac, koji se vidi na snimku.

 - Ja sam otišao gore na vrata, pokucao i tražio da se povede računa o tome što se smeće prosipa po mom stanu. Oni su to prebacili na investitora, niti su rekli okej pripazićemo, niti bilo šta. u tom trenutku kad su to prebacili na investitora, otišao sam na pijacu i doneo 30 jaja i bacio na njihovu terasu. Dobrodošli u moj stan i vidite šta se desilo - dodao je besno Miljković.

Republika

Foto: Youtube printscreen/Sikter Shorts

Policija ušla kod Lune i Marka u stan

- Ništa, vratićemo se gospodine ponovo kod vas - rekli su policajci i krenuli da napuštaju dom Luna i Marka.

- Eto, ja ću sve ovo postaviti čisto da znate, ako treba neko odobrenje. Sve sam dokumentovao i snimio - rekao je Miljković.

 - Ja vas smem da snimam to znam veoma dobro i upoznat sam sa tim. Svako dobro... - poručio je muž Lune Đogani službenim licima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading