MAJA MARINKOVIĆ JAVNO PONIŽENA I OSTAVLJENA: Stanislav je namagarčio kao niko pre, posle BRUTALNIH akcija, usledila šut-karta!

Autor:

Zadruga

13.05.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je danas saznala da ju je Stanislav Krofak prevario, najavljen raskid.

MAJA MARINKOVIĆ JAVNO PONIŽENA I OSTAVLJENA: Stanislav je namagarčio kao niko pre, posle BRUTALNIH akcija, usledila šut-karta!

Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Tokom emisije "Podela budžeta", Ivan Marinković je istakao svoju sigurnost i dominaciju, postajući novi vođa u Eliti. On je izneo svoje mišljenje o Stanislavu Krofaku i Maji Marinković, izazivajući iznenađenje i šok kod ostalih učesnika.

Ivan je javno optužio Stanislava da je prevario Maju, izražavajući svoje razočaranje i promenu mišljenja o njemu. Smatra da Stanislav održava vezu sa Majom iz sebičnih razloga i da bi je ostavio na cedilu. Ovo izlaganje je izazvalo buru reakcija i iznenađenja među učesnicima.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Stanislavu mali budžet. Mislim da si prevario Maju. Navijao sam za vašu vezu. Gledao sam te kao osobu, promenio sam mišljenje ovih dana. Mislim da ne možeš da je gledaš očima i da ne znaš kako da se izvučeš iz cele situacije. Imam utisak da održavaš ovu vezu tek tako. Ovk mišljenje nisam imao pre 3-4 dana. Žao mi je Maje i znam da može da se iskobelja, ali mislim da će izvući deblji kraj. Mislim da još uvek imaš neka osećanja prema Mioni i mislim da je razlog tvog ulaska pokušaj da je vratiš. Mislim da bi Maju ostavio na cedilu - rekao je Ivan. 

- Maja, srednji budžet. Opet si uradila istu stvar, iako se uvek nadam da ćeš promeniti svoje ponašanje i da si konačno sazrela. Mislim da se to nije desilo ni ove sezone. Ovo je test za tebe i dalje si negde na prekretnici, da izvučeš nešto bolje. Ne misliš na sebe. Ja tebe gotivim, ne mogu da ti zamerim neke stvari - rekao je Ivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading