SKOČIO MI JE PULS Rokviću se slošilo tokom 23. dana hodočašća

Autor:

Zabava

14.05.2024

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Nikola Rokvić otkrio sa kakvim poteškoćama se suočio na svom putovanju

SKOČIO MI JE PULS Rokviću se slošilo tokom 23. dana hodočašća

Foto: Instagram.com printscreen

Nikola Rokvić pre 23 dana peške je krenuo iz Beograda do Manastira Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj, a sada je otkrio s kakvim poteškoćama se susreo, te da se ne oseća dobro.
- Evo idem prema Larisi, malo mi se prispavalo. Sad sam na 28. kilometru, puls mi skače na 95. Malo su teže noge danas nešto, ali idemo dalje. Živeli, ljudi, radujte se - rekao je Rokvić

Foto: Instagram.com

 

 

Nikola je iskoristio priliku da javno zahvali pevačici Aleksandri Prijović i njenom suprugu Filipu Živojinoviću, koji su donirali novac za decu koja su onkološki pacijenti i time podržali Rokvićevu misiju.

- Pomaže bog, dragi ljudi, nadam se da ste dobro. Ja moram javno da zahvalim Aleksandri Prijović i Filipu Živojinoviću što su podržali našu misiju i uplatili donaciju, ovaj put za dečju radost. Hvala vam dragi moji, bog vas blagoslovio i mnogostruko vam vratio - rekao je pevač.

Podsećamo pevač je tokom svog proputovanja objavljivao na desetine storija sa puteštesvija, a jedan je posebno zaintrigirao. Nikola je zabeležio trenutak odmora pozirajući u bademantilu i papučama sa viljuškom u ruci, dok se ispred njega nalazio roštilj na kojem se pekla riba. Ovaj neobičan prizor sigurno je izazvao pažnju pratilaca na društvenim mrežama, ali nije izostalo ni podsećanje na humanitarni cilj ovog poduhvata. Javnost prati svaki njegov dan sa velikom pažnjom i svi jedva čekaju da Nikola stigne srećno i zdravo na svoj cilj. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading