NAIŠAO NA PREPREKE NADOMAK CILJA: Nikola Rokvić prošao Solun, pa se oglasio! Posebno ga je dirnuo grafit posvećen našoj pokojnoj književnici (FOTO)

Autor:

Zabava

11.05.2024

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač bliži se kraju svog hodočašća u Grčku, svakodnevno se javlja sa novim informacijama.

NAIŠAO NA PREPREKE NADOMAK CILJA: Nikola Rokvić prošao Solun, pa se oglasio! Posebno ga je dirnuo grafit posvećen našoj pokojnoj književnici (FOTO)

Foto: Instagram.com

Poznati pevač Nikola Rokvić započeo je svoju pešačku avanturu od Beograda do Grčke pre 20 dana, a danas je stigao do Soluna.

Sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli svaki korak ovog izazova, otkrivajući kako napreduje njegova misija i kakve prepreke savladava.


Nakon što je prošao Solun, Nikola je istakao da je još oko 14 kilometara udaljen od mora i da planira da danas uživa u kupanju.

Međutim, put do mora nije bio bez izazova, jer je naišao na poplavljen put i urušen most, što ga je primoralo da pređe preko pruge.

Sjajno, gde sad proći? Nigde - rekao je pevač pokazujući na prizor koji je zatekao.

Ovo iskustvo nije omelo Nikolu u njegovoj nameri da stigne do cilja.


Jedan od emotivnih trenutaka na Nikolinom putovanju bila je scena koju je zatekao - grafit lika legendarne Isidore Bijelice, koja je u manastiru Svetog Nektarija Eginskog na ostrvu Egina u koji se i pevač zaputio svojevremeno pronalazila utehu.

Ovaj prizor posebno ga je dirnuo i dodatno ga motivisao da nastavi dalje ka svom cilju.

Podsećamo, Nikola je krenuo na ovo putovanje kako bi prikupio sredstva za svoju fondaciju "Porodica", koja će novac donirati dečijoj onkologiji.

Sa suprugom Bojanom Barović, koja mu pruža veliku podršku, osnovao je ovu fondaciju i do sada je uspeo da sakupi 20 miliona dinara za ovu plemenitu svrhu. 

Nikolina hrabrost, upornost i humanitarni gestovi inspirišu mnoge, a njegova posvećenost ovom putovanju ostavlja snažan utisak. Nastavljajući svoje pešačenje ka Egini, Nikola Rokvić širi svest o važnosti podrške onima kojima je najpotrebnija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miroslav

12.05.2024 16:32

Lepo je dan. Od cega zivi, kada stalno nekuda ide..