NIKOLA ROKVIĆ STIGAO U GRČKU! Poslao SNAŽNU PORUKU sa hodočašća, pa otkrio koliko je NOVCA SKUPIO za mališane obolele od raka! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.05.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač je danas konačno stigao do grčke granice, odmah se obratio fanovima!

NIKOLA ROKVIĆ STIGAO U GRČKU! Poslao SNAŽNU PORUKU sa hodočašća, pa otkrio koliko je NOVCA SKUPIO za mališane obolele od raka! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Popularni pevač Nikola Rokvić je 22. aprila krenuo na hodočašće do Egine u Grčkoj, na put dug 1.060 kilometara. Na ovom putovanju sakuplja novac za decu obolelu od raka, prepešačio je Srbiju, Severnu Makedoniju, a danas je konačno ušao u Grčku.

Rokvić se oglasio iz Grčke čim je prešao granicu i otkrio koliko je novaca skupio do sad.

Republika

Foto: Instagram.com

Nikola Rokvić stigao u Grčku

- Dragi ljudi, evo ušao sam u Grčku preko prelaza Dorjan, pred jezera i sada prelazim predivne proplanke ove u Grčkoj. Prelepa priroda. Da ste mi živi i zdravi i Bogom blagosloveni. Da vas obavestim da smo stigli do 19 miliona. Bog vas blagoslovio, idemo dalje. Ovog puta za dečiju radost - rekao je Nikola.

Republika

Foto: Instagram.com

Nikola Rokvić se oglasio iz Grčke

Podsetimo, juče se oglasio sa posebnog mesta i otkrio da je skupio 17 miliona dinara.

- Dragi ljudi, evo 17. dan ovog puta. Nalazim se na svetom mestu gde je deseta irska divizija u Prvom svetskom ratu dala život za odbranu Srba i odbranu Srbije. Kako ništa nije slučajno ui životu, baš sutra od Hrama Svetog Save praunuk slavnog Tomasa koji je dao život za slobodu Srbije, sa svojim prijateljima kreće na put do Hilandara i prikupljaju sredstva za malog Ognjena i lečenje u Americi. Velika čast i ponos je stajati na ovom mestu i biti u kontaktu sa našim bratom Markom - rekao je Nikola i dodao:

- Da vas obavestim da smo na današnji dan prikupili 17 miliona dinara. Hvala vam dragi ljudi, Bog vas blagoslovio, idemo dalje - govorio je Nikola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading