ROMANTIČNO IZDANJE PRIJE I FILIPA: Napustili Srbiju, procurila slika sa EGZOTIČNE destinacije - sve puca od LJUBAVI! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.05.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni par uživa u zasluženom odmoru!

ROMANTIČNO IZDANJE PRIJE I FILIPA: Napustili Srbiju, procurila slika sa EGZOTIČNE destinacije - sve puca od LJUBAVI! (FOTO)

Foto: ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović, koja postiže ogroman uspeh turnejom "Od istoka do zapada", odlučila je da se odmori od napornih obaveza i provede vreme sa svojom porodicom. Na odmor je otputovala sa suprugom Filipom Živojinovićem i njihovim sinom Aleksandrom.

Nakon brojnih nastupa i koncerata, pevačica je odlučila da se povuče iz javnog života na neko vreme i posveti sebi i svojoj porodici. Tokom turneje, koja je obuhvatala različite destinacije, Aleksandra nije imala dovoljno vremena za odmor, pa je odlazak na odmor u toplije krajeve došao kao pravo osveženje.

Oni su odlučili da svoj odmor provedu u egzotičnoj pustinji, a pevačica je svoje fanove obradovala divnim fotografijama sa odmora. Na jednoj od fotografija, Aleksandra i Filip poziraju uz zalazak sunca, obučeni u bele kombinacije, delujući zaljubljeno i srećno. Pevačica je takođe podelila i fotografiju svog sina Aleksandra, koji je usklađen sa roditeljima u odevnim kombinacijama.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Fotografije porodičnog odmora izazvale su oduševljenje među fanovima, koji su iskazali divljenje prema harmoniji i ljubavi koja zrači sa njihovih slika. Mnogi su komentarisali kako izgledaju kao prava srećna porodica i kako im je drago što su pevačica i njen suprug pronašli vreme da uživaju u zajedničkim trenucima sa svojim sinom.

Njeni fanovi sa nestrpljenjem iščekuju nove pesme i koncerte, ali su isto tako srećni što je Aleksandra pronašla vreme da se posveti svojoj porodici i da napuni baterije za nove izazove u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading