NEVEROVATAN PRIZOR NA PUTOVANJU NIKOLE ROKVIĆA: Pevač morao da se zaustavi i zabeleži ovaj momenat!

Autor:

Zabava

13.05.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić je dao sebi malo oduška, pa raspalio roštilj i obradovao pratioce novom fotografijom.

NEVEROVATAN PRIZOR NA PUTOVANJU NIKOLE ROKVIĆA: Pevač morao da se zaustavi i zabeleži ovaj momenat!

Foto: Instagram.com

Nikola Rokvić

Poznati pevač Nikola Rokvić je pre 22 dana započeo svoje pešačenje iz Beograda do manastira Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj s ciljem da prikupi novac za decu koja se bore sa onkološkim oboljenjima. Svakodnevno se oglašava na društvenim mrežama, gde deli trenutke sa putovanja, a nedavno je pokazao kako izgleda kada napravi mali predah.

Nikola je zabeležio trenutak odmora pozirajući u bademantilu i papučama sa viljuškom u ruci, dok se ispred njega nalazio roštilj na kojem se pekla riba. Ovaj neobičan prizor sigurno je izazvao pažnju pratilaca na društvenim mrežama, ali nije izostalo ni podsećanje na humanitarni cilj ovog poduhvata.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Nikola Rokvić

 

Nikola je takođe podelio da je do sada uspeo da sakupi neverovatnih 22 miliona dinara za svoju humanitarnu akciju. Istakao je da je osećao veliku želju da stigne na odredište baš 22. maja, na dan kada se prenose mošti Svetog Nikole i kada je devojačka slava njegove majke. Ova emotivna priča dodatno je obogatila njegovo putovanje i doprinela jačanju podrške i interesovanja javnosti za njegov poduhvat.

Nikola Rokvić je svojim humanitarnim poduhvatom privukao pažnju javnosti i pokazao da je moguće uzeti stvari u svoje ruke i napraviti veliku promenu. Njegovo pešačenje nije samo fizički napor, već i emocionalna i duhovna avantura koja inspiriše druge da se uključe u humanitarne akcije i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading