SLEDEĆI PUT IDEMO SA POLICIJOM Nikolinini izvršitelji naišli na blokadu kod Miše Grofa

Autor:

Zabava

14.05.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Pišek otkrila šta je zatekla u Beogradu ispred stana gde je živela sa svojim pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem

SLEDEĆI PUT IDEMO SA POLICIJOM Nikolinini izvršitelji naišli na blokadu kod Miše Grofa

Foto: ST/Dragan Kadić

Voditeljka Nikolina Pišek nije uspela da pristupi stanu u kom je živela s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem. U istoj zgradi na Vračaru stan ima i njen svekar Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof. 

Foto: nikolina pisek instagram

 

Voditeljka je takođe objavila prepisku s osobom, koja može biti izvršitelj, koja je bila na licu mesta,  a koja joj je poručila da će sledećeg puta doći s policijom.

- Zaključano sve, niko neće da otvori, moraćemo s policijom sledeći put - bila je poruka koja je stigla Nikolini, na šta je ona odgovorila:
- Izvanredno. Mislim, nije, ali bog me spasao.
- A i očekivano - dobila je odgovor Nikolina, koja se trenutno seli iz stana u Zagrebu u pametnu vilu, koju je kupila zajedno sa suprugom, a koja je takođe bila sporna u njenom odnosu s Mišom Grofom.

Foto: Republika.rs

 

Inače, Miša Grof se oglasio za medije i poručio da ne zna da se bilo šta događa jer nije u Beogradu, ali da je Nikolina dobrodošla.

- Ja sam u vikendici, nisam u Beogradu. Nije se najavila, što mi nije rekla da će doći? Uvek je dobrodošla! Kako joj ja ne dam kad nisam kod kuće? Je l' mi se javljala? Taman posla da ja njoj ili unuci ne dam da uđu u stan - rekao je Miša za Kurir. 
Podsetimo, Nikolina se nedavno oglasila na Instagram nalogu, gde je saopštila da je nakon dve godine suđenja dobila spor protiv svekra.
- Očekujem jedan odlazak u Beograd zbog mojih podjednako dragih neprijatelja jer sam nakon dve godine sudskim putem ishodovala prvi put pravo na ulazak u stan u kom smo živele Una i ja deset godina - pisalo je, između ostalog, u objavi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading