SUOČAVANJE STANIJE I SANDRE AFRIKE NAKON EPSKE SVAĐE U ZADRUZI: Tenzija dostigla VRHUNAC, evo u kakvom su sada odnosu!

Autor:

Zabava

14.05.2024

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević i Sandra Afrika nakon epske svađe u ,,Zadruzi", prvi put oči u oči pred kamerama!

SUOČAVANJE STANIJE I SANDRE AFRIKE NAKON EPSKE SVAĐE U ZADRUZI: Tenzija dostigla VRHUNAC, evo u kakvom su sada odnosu!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Večerašnja epizoda popularnog televizijskog programa "Amidži šou" donela je neočekivanu i dugo iščekivanu scenu - susret starlete Stanije Dobrojević i pevačice Sandre Afrike, nakon ozbiljne svađe koju su imale pre nekoliko godina u rijalitiju "Zadruga". Susret se desio tokom muzičkog dela emisije, poznatog kao "Zadrugovizija", kada su ove dve ličnosti morale da se suoče jedna s drugom.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Stanija Dobrojević i Sandra Afrika

 


Dok su se gledaoci pripremali za ovaj spektakl, tenzija u studiju je bila opipljiva. Stanija i Sandra su se prvi put susrele od njihove burne prošlosti u rijalitiju, gde su uputile žestoke reči i prozivke jedna drugoj. Mnogi su bili znatiželjni da vide kako će se ova situacija odvijati, da li će doći do novih sukoba ili će ipak biti pomirenja.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Stanija Dobrojević

 


Kada su Stanija i Sandra stale jedna naspram druge, atmosfera je postala napeta. Međutim, umesto očekivane konfrontacije, dogodilo se nešto neočekivano. Umesto žestokih reči, ove dve dame su započele emotivan razgovor, izneli su svoje tačke gledišta i razrešile nesporazume koji su ih delili godinama.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sandra Afrika

 


Pomirenje Stanije i Sandre pred milionskim auditorijumom izazvalo je veliku pažnju javnosti. Mnogi su bili dirnuti ovim neočekivanim obrtom događaja, dok su drugi izrazili zadovoljstvo što su ove dve ličnosti konačno stavile tačku na svoje nesuglasice.

- Meni su bili super. Matora, svaka čast, zaista si me oduševila. Top ste se obukle, stajling vam je ekstra. Suzana, sve pohvale naravno. Jedino Stanija, otkud znam, možda bi bilo bolje da si samo plesala, to je moje mišljenje - rekla je Afrika.

- Nikad nisam očekivala bilo kakvu pohvalu s njene strane, nisam je dobila ni večeras. To je djevojka koja je krenula kao go-go plesačica Mile Kitića tako da njen komentar govori sve o njoj - poručila je Stanija.

- Tu sam da komentiram sve vas tako da... Izgledaš dobro, ja nisam rekla da ti izgledaš loše, ja sam komentirala tvoje pjevanje koje si izvodila večeras. Po meni su Matora i Suza to odradile baš kako treba i bile su sjajne, ti si meni tu bila lošija za nijansu od njih, nisam rekla da si najgora ni da si najlošija, nemam ništa zaista protiv tebe - rekla joj je Afrika.

- Ne, nego si samo rekla da sam trebala plesati - nije se dala Stanija.

- Da, zato što si njih pokvarila, to je moje mišljenje, ne znam zašto se ljutiš - nastavila je Sandra.

- Ne ljutim se nego sam navikla na tvoje komentare od ranije - odbrusila je starleta.

- Ja zaista nemam potrebe biti ljubomorna na tebe, ja sam jako uspješna žena. Kada pogledaš s ove točke, ja sam ovdje, ti si tu, uspješnija sam dosta od tebe - rekla je pjevačica.

- Vjeruj mi, i ja da sam krenula s 15-16 godina kao ti kad si plesala s Kitićem, vjerojatno bih itekako bila uspješna, ali sam išla na fakultet za razliku od tebe koja si plesala oko šipke - spustila ju je Stanija pa su nastale ovacije u studiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading