STANIJA IŠAMARALA ASMINA: Isplivali stravični detalji fizičkog obračuna, pukla bruka uživo na Pinku!

Autor:

Zadruga

13.05.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević je otkrila istinu o brutalnoj svađi sa Asminom Durdžićem.

STANIJA IŠAMARALA ASMINA: Isplivali stravični detalji fizičkog obračuna, pukla bruka uživo na Pinku!

Foto: printscreen/RED TV, facebook

Stanija Dobrojević gostovala je večeras kod Dušice Jakovljević, gde je priznala kompletnu istinu o odnosu sa Asminom Durdžićem, kao i njegovoj vezi sa Aneli Ahmić:

- Pružila si mu podršku kad je izašao eksplicitan snimak, mnogi u zatvorenijim sredinama to kritikuju mada to nije toliki bauk. Ti si mu dala podršku, kako to komentarišeš? -pitala je Dušica.

- Iako sam bila šokirana, taj snimak je bio katastrofa, ali kad sam ga videla kako se slomio zbog toga dala sam mu podršku. On mora da shvati da što se toga tiče ne može nikome da veruje, ne radite to jer ko zna kad neko može da vam napakosti - posavetovala je Stanija.

- Kada je priznao da te je lagao na početku, kako si to doživela? - pitala je Dušica.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanija Dobrojević

 

- On nije želeo da prizna, ali nije imao gde jer je sve isplivalo. On je znao da on ne bi imao šansu kod mene da sam ovo sve znala ranije. On se predstavio kao slobodan dečko, građevinar, svaki dan se slušamo sa njegovom majkom na video poziv i ja sam mislila da tu nema ničega -rekla je Stanija.

- Da li je dolazilo do nassraja na Aneli i ono što je ona pričala o modricama? -pitala je Dušica.

- Ja sam njega pitala i sama sam imala ispade, ja sam mu lupila šamar tad, a on je bio miran. U stanu u Majamiju sam imala nervne slomove gde se on mirno nosio sa tim, ona sam ga pitala za te stvari i on je rekao da su se oni koškali i jeste došlo do tog obračuna u autu -rekla je Stanija.

- Sad mu veruješ,  iako je sve lagao? -pitala je Dušica.

- To je bila velika laž, svi znaju da sam ja bila na stubu srama zbog toga. On nema više pravo na greške jer kako je mene sve ovo pokosilo i dala mu šansu da uplovimo u nešto stvarno nema prava na greške -rekla je Stanija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kaže Aneli

14.05.2024 10:44

Kaže Aneli da Asmin nije imao novca i da mu je ona davala po 20 - 30 €. Otkud njoj novac, ona nije radila i zarađivala novac, Živela je kod njega i on joj plaćao račune, hranio, kupovao sve šta je potrebno za život. Bili su skupa 3 godine, ona nije bila zaposlena a kroz 3 godine života potroši se dosta novca. Ko im je plsćao sve to ? Kaže ona, on je uvek bez novca, nema ništa i laže. Od čega su onda živeli, vozili automobile ( i lizing se plsća )? Otkud im novac da putuju u Dubai, otkud njoj novac da putuje u Tursku, otkud joj novsc da kupuje skupu odeću ? Kako Asmin nakon par meseci rastanka sa Aneli ima novac da putuje u Ameriku i kupuje Staniji prsten i auto, ima novacda živi luksuzno i odeva se u markiranu i skupu odeću? Zašto Aneli laže? Da li je Asmin krio novsc od Aneli zbog njene restrošnosti, njenih loših stanja, njenih laži , krađa od strane njene porodice ...? Ko ovde laže i da li će se istina ikada saznati?