MILJKOVIĆU NIJE PRVI PUT DA DIVLJA NA KOMŠIJE: Pojavio se STRAVIČAN snimak kako Marko u ŠOK IZDANJU baca sve pred sobom!

Autor:

Zabava

14.05.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marku Miljkoviću se dešavalo i ranije da dobije pomračenje!

MILJKOVIĆU NIJE PRVI PUT DA DIVLJA NA KOMŠIJE: Pojavio se STRAVIČAN snimak kako Marko u ŠOK IZDANJU baca sve pred sobom!

Foto: ST/Dragan Kadić

Marko Miljković je ponovo dospeo u centar pažnje nakon što je završio u policiji zbog sukoba sa komšijama, koji je kulminirao napadom na službeno lice. Čini se da ovaj događaj samo dodatno potvrđuje da Marko često iznenađuje svoje komšije svojim izlivima sreće i besa.

Jedan od primera Markovih izliva besa desio se pre nekoliko meseci kada je, kako tvrde svedoci, u pripitom stanju bacao saksije pune zemlje i cveća sa terase nakon što je dobio drugo dete. Ovo je samo jedan u nizu incidenata koji ukazuju na to da Marko ima problema sa kontrolom besa.

 


Nedavni sukob sa komšijama izbio je zbog navodnog bacanja đubreta na terasu Miljkovića, što je dovelo do serije uzajamnih napada. Marko je tvrdio da su komšije "bacale đubre i pomije" na njihovu terasu, nakon čega je on odgovorio gađanjem njihove terase sa čak 60 jaja.

Ovo nije prvi put da Marko reaguje na nekonvencionalan način. Njegovi postupci izazivaju zabrinutost među komšijama, ali istovremeno i znatiželju da saznaju šta će se sledeće dogoditi u ovom neobičnom susedstvu.Poslednji incident između Marka Miljkovića i komšija eskalirao je kada je došlo do sukoba koji je kulminirao fizičkim napadom na službeno lice. Detalji ovog incidenta još uvek nisu potpuno jasni, ali činjenica da je Marko završio u policiji ukazuje na ozbiljnost situacije.

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Marko MIljković uhapšen, Luna Đogani

 


Ovaj sukob samo je jedan u nizu incidenata koji su obeležili odnos između Miljkovića i komšija, a čini se da je situacija dostigla tačku ključanja. Pitanje je šta je dovelo do ovog nasilnog obračuna i da li će se susedski odnosi ikada vratiti u normalu.

Susedstvo u kome živi Marko Miljković postaje sve više predmet interesovanja zbog neobičnih događaja koji se tu dešavaju. Izlivi sreće i besa, kao i nekonvencionalne reakcije na konflikte, čine ovu zajednicu posebnom i intrigantnom.

Iako su komšije zabrinute zbog nepredvidivog ponašanja Marka, istovremeno su i znatiželjne da vide šta će se sledeće dogoditi. Pitanje je da li će ovakvi incidenti postati prošlost ili je ovo samo početak serije neobičnih događaja u ovom susedstvu. Jedno je sigurno - Marko Miljković i njegova porodica sigurno su centralna tema razgovora među komšijama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading