ŠTA LI JE MATIC REKAO NA OVO? Džehva uhvaćena sa DRUGIM DEČKOM, procurile VRELE SCENE sa ovim lepotanom! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

16.05.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora ponovo u žiži interesovanja javnosti, svi komentarišu njene nove spotove!

ŠTA LI JE MATIC REKAO NA OVO? Džehva uhvaćena sa DRUGIM DEČKOM, procurile VRELE SCENE sa ovim lepotanom! (GALERIJA)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Teodora Džehverović

Popularna pevačica Teodora Džehverović juče je izbacila svoj drugi studijski album "Žena bez adrese", kao i spotove za sve pesme, koji su se odmah našli na vrhu trending liste na Jutjubu. Pevačica je juče organizovala promociju za porodicu, prijatelje i kolege, a mnoge je začudilo to što u poznati prestonički lokal nije stigao i njen dečko, košarkaš Matic Rebec.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Teodora na promociji albuma

Teodorine pesme privukle su veliku pažnju, a mnogi komentarišu i spot za "Ostavljaš", u kom je pevačica većim delom u venčanici. U jednom trenutku pali bidermajer, ali i igra na stolu i pokazuje svoje noge u belim halterima. Njeni fanovi zaključili su da nikad nije bolje izgledala, a u spotu se našlo i nekoliko vrelih scena sa zgodnim manekenom.

Džehverovićeva hvata manekena za vrat, prelazi mu prstima po usnama i uvija se oko njega, dok je on posmatra zavodničkim pogledom, a ove scene takođe su privukle pažnju Teodorinih fanova.

Mnogi su se zapitali ko je muškarac u njenom spotu, a kako saznajemo, radi se o mladom manekenu i sportisti iz Severne Makedonije, Andreju Pajmakoskom, koji se i ranije pojavljivao u spotovima poznatih pevačica.

Osim ovoga, oni koji ne vole Teodoru, primetili su da ih pesma neodoljivo podseća na "Bibi Habibi", dok su drugi pohvalili pevačicu koja je za svaku pesmu uradila i zanimljiv i kreativan spot.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading