ZVEZDA UŠTEDELA 1.500.000 EVRA NA BAHARU: Izraelac i crveno-beli se sve dogovorili

Autor:

Sport

29.04.2024

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener dobija mnogo manje nego što je mogao da traži tužbom.

ZVEZDA UŠTEDELA 1.500.000 EVRA NA BAHARU: Izraelac i crveno-beli se sve dogovorili

Foto: Starsport

Izraelski trener Barak Bahar i Crvena zvezda su postigli dogovor oko isplate rata plata nakon raskinutog ugovora u decembru prošle godine. Nakon razlaza, stručnjak je povukao tužbu. Prema izraelskom izvoru One, predstavnik Zvezde nedavno je boravio u Izraelu i dogovorio isplatu preostalih rata. Iako Bahar neće dobiti pun iznos koji je potpisao, 1.200.000 evra, već nešto manje, a uspostavljen je dogovor sa Baharovim advokatima koji će Zvezdi uštedeti dodatnih 1,5 miliona evra, koliko bi iznosili troškovi.

Barak Bahar je odustao od prvobitne želje da tuži Zvezdu u FIFA za duševni bol i "nezakonito" otpuštanje. Ovo je značajan korak koji će izbeći dodatne troškove i pravne komplikacije za klub. Takođe, Baharovi bivši saradnici Gaj Sarfati i Gaj Vajzinger trebalo bi da dobiju po 150.000 evra kao deo dogovora.

Ovaj dogovor predstavlja važan korak ka rešavanju sporova između Bahara i Crvene zvezde, čime se izbegavaju potencijalno dugotrajni i skupi pravni procesi. Ujedno, ova situacija pokazuje značajnu ulogu pregovaračkih veština u rešavanju sličnih sukoba u sportskim ugovorima.

Ušteda od 1.5 miliona evra predstavlja značajan finansijski benefit za Crvenu zvezdu, naročito u trenutku kada su finansijski izazovi prisutni u svim sportskim organizacijama usled pandemije i ekonomske nestabilnosti. Ovaj dogovor omogućava klubu da se fokusira na dalji razvoj i unapređenje sportskih rezultata, umesto da troši resurse na pravne sporove.

Postignuti dogovor između Baraka Bahara i Crvene zvezde predstavlja pozitivan ishod koji će obe strane osloboditi dodatnih troškova i pravnih komplikacija. Ujedno, ovaj slučaj ističe značaj pregovaračkih veština i kompromisa u rešavanju sporova u sportskim ugovorima, dok ušteda za Crvenu zvezdu predstavlja značajan finansijski benefit za klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading