BAHAR NIŠTA NIJE NAUČIO U ZVEZDI: Izraelac ponovo pravi ISTU GREŠKU

Autor:

Sport

17.04.2024

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešio trener da skocka tim prema sebi.

BAHAR NIŠTA NIJE NAUČIO U ZVEZDI: Izraelac ponovo pravi ISTU GREŠKU

Foto: Starsport

Barak Bahar krenuo je silovito u Crvenoj zvezdi, a onda je neslavno završio epizodu na MArakani posle polusezone. Prvi potez Izraelca na Marakani je bio da se odrekne stubova tima, pre svega golmana Milana Borjana. Mislio je Bahar da time zavodi red u svlačionici, a zapravo je poremetio hemiju i načinio prvi korak preka provaliji.

Samo nekoliko meseci posle napuštanja crveno-belih, Izraelac se vrati kući i na klupu Makabija iz Haife, odakle je i došao na Marakanu. Ali ništa nije naučio iz pomenutog iskustva i vremena provedenog u Beogradu. On se po preuzimanju Makabija odmah odrekao napadača koji ga je pre dve godine doveo do Lige šampiona Francdija Pjeroa.  Bahar očigledno smatra da je napadač iz Haitija ispucao šta ima i da je vreme za prodaju., a da je potreban novi stranac u špicu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Francdi Pjero

Ako ništa drugo, bar je dosledan jer je Bahar pokazao da nije oklevao u svojim odlukama. Njegova odlučnost i hrabrost da sprovede takve promene brzo su privukle pažnju, donoseći novi pristup i dinamiku u klub. Samo što mu se to u Zvezdi nije isplatilo, a sada se rešava i napadača koji je dao 22 gola na 43 utakmice samo da bi skockao tim prema svojoj želji.

Ali ni to nije sve. Nekoliko igrača Makabija suočava se sa neizvesnošću oko produženja ugovora, dok Bahar jasno daje do znanja da je spreman da preduzme odlučne korake kako bi oblikovao tim po svojoj viziji. Ovaj pristup, koji se pokazao i u Crvenoj zvezdi, ukazuje na Baharovu odlučnost da preuzme kontrolu nad oblikovanjem ekipe.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading