OGLASIO SE DULJAJ POSLE SUKOBA S NAĐOM: Prevazišli smo sve, bitan je interes Partizana! TENZIJE POSTOJE U FAMILIJAMA!

Autor: M. M.

Sport

17.04.2024

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana spušta loptu pred derbi.

OGLASIO SE DULJAJ POSLE SUKOBA S NAĐOM: Prevazišli smo sve, bitan je interes Partizana! TENZIJE POSTOJE U FAMILIJAMA!

Foto: Starsport

Trener Partizana Igor Duljaj oglasio se nakon sukoba sa pomoćnim trenerom Albertom Nađem, a uoči večitog derbija u okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije.

Podsetimo, on je protiv Čukaričkog zaradio četvrti žuti karton zbog kog neće moći da vodi ekipu u 173. susretu sa Crvenom zvezdom u subotu od 17 časova na Marakani.

Albert Nađ, prva njegova zamena, u utorak je zbog nesuglasica odlučio da napusti Humsku, ali je već danas promenio odluku, što je potvrdio i generalni direktor kluba Miloš Vazura.

Tim povodom, konačno je progovorio strateg "parnog valjka" i otklonio sve dileme u kratkom intervjuu za portal "telegraf.rs".

- U ovom momentu smo svi koncentrisani za predstojeće mečeve sa Crvenom zvezdom i ne bih pridavao previše značaja događaju o kome me pitate, a na kome javnost insistira u prethodna 24 časa. Najbitnije je da smo seli za sto, prevazišli sve to što se dogodilo i da smo svi, zajedno sa igračima, fokusirani isključivo na utakmice sa Crvenom zvezdom u prvenstvu i Kupu Srbije - rekao je Igor Duljaj.

- Dešavaju se nesporazumi i tenzije i u familijama, a kamoli u velikim sportskim kolektivima, iako je ovo naše baš „prenaduvano” u medijima. Izvinite, sada moram na trening, ostavio bih temu koja vas zanima u prošlosti, jer smo je i prevazišli i nastavili dalje. Nismo uopšte mi važni, važan je samo Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading