ŠPANSKA SERIJA U PARTIZANU! Nađ sada krivi Duljaja: Namerno si dobio žuti karton pred derbi!

Autor: M. M.

Sport

16.04.2024

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga u Humskoj se nastavlja.

ŠPANSKA SERIJA U PARTIZANU! Nađ sada krivi Duljaja: Namerno si dobio žuti karton pred derbi!

Foto: Starsport

Sukob između Igora Duljaja i Alberta Nađa, koji je rezultirao odlaskom Nađa iz trening kampa Partizana, izazvao je nevericu među navijačima crno-belih. Ovo je samo jedan u nizu događaja koji su dodatno uzburkali već nemirnu atmosferu pred 173. večiti derbi.

Kako piše Sportklub, sve je počelo kao običan nesporazum oko načina vođenja ekipe u predstojećoj utakmici protiv Crvene zvezde. Naime, Nađ nije bio saglasan sa idejom telefonske komunikacije tokom utakmice, što je dovelo do žestoke rasprave između njega i Duljaja. Dodatno, Nađ je optužio šefa stručnog štaba da je namerno dobio četvrti žuti karton na prethodnoj utakmici, što je dodatno zaoštrilo njihov odnos.

Odlazak Alberta Nađa iz trening kampa Partizana u ovom ključnom trenutku izazvao je zebnju među igračima i navijačima. Sa večitim derbijem samo nekoliko dana daleko, pitanje ko će preuzeti vođenje ekipe predstavlja ozbiljan izazov. Međutim, iz kluba stižu uveravanja da postoji dovoljno potencijala u postojećem kadru da se reši ovaj problem. Navodno, zasad je prva opcija Bojan Zavišić, takođe pomoćnik Igora Duljaja.

Ostaje da se vidi kako će se situacija razvijati u narednim danima, ali jedno je sigurno - večiti derbi će biti dodatno zanimljiv zbog svih dešavanja u taboru Partizana. 

Podsetimo, 172. večiti derbi na programu je u subotu od 18 časova na Marakani u okviru prvog kola plej-ofa. Zvezda, inače, ima sedam bodova viša u odnosu na najljućeg rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading