VELIKI JUBILEJ ZA ZVEZDINOG TRENERA! Milojević protiv Partizana 200. put na klupi crveno-belih!

Autor: M. M.

Sport

15.04.2024

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti derbi je na programu 20. aprila od 18 časova.

VELIKI JUBILEJ ZA ZVEZDINOG TRENERA! Milojević protiv Partizana 200. put na klupi crveno-belih!

Foto: Starsport

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević predvodiće svoje izabranike na predstojećem 173. večitom derbiju 200. put kao glavni trener. 

Navijači srpskog prvaka o Vladanu Milojeviću govore samo u superlativu, pošto su njegovi poduhvati vratili klub na evropsku mapu. 

Zvezdin je rekorder, jer je predvodio ekipu na čak 44 evropska duela, od toga može se pohvaliti sa dve grupne faze Lige šampiona i prolećem u Ligi Evrope. Crveno-beli klub je ponovo postao prepoznatljiv širom sveta, dok je u domaćim okvirima podizao pehare osvajavši titule i Kupove.

Nastavio je iskusni šef stručnog štaba od povratka na klupu Crvene zvezde da niže pobede, a do sada je računajući takmičarske i prijateljske mečeve 199 puta predvodio sa klupe voljeni klub. Statistika je pozitivna i glasi: 146 pobeda, 32 remija i 21 poraz.

Pred crveno-belima je novi izazov kada će u subotu, 20. aprila od 18 časova odigrati 173. večiti derbi. Imaće svi zvezdaši priliku da posmatraju pravu fudbalsku predstavu na stadionu "Rajko Mitić" i kao 12. igrač pomognu Milojeviću da trijumfom obeleži 200. nastup na klupi naše Zvezde.

Podsetimo, crveno-beli uoči prvog kola plej-ofa u Superligi Srbije imaju sedam bodova više od večitog rivala Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading