MAJA I STANISLAV PREKRŠILI STROGO PRAVILO: Čeka se reakcija produkcije, ovo može da PROMENI TOK RIJALITIJA!

Autor:

Zadruga

29.04.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama sve isplivalo!

MAJA I STANISLAV PREKRŠILI STROGO PRAVILO: Čeka se reakcija produkcije, ovo može da PROMENI TOK RIJALITIJA!

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Maja i Stanislav

Vanja Živić sinoć je napustila rijaliti "Elitu", a pismo u kom je proglasila novog vođu ostavilo je sve u šoku, jer je od svih svojih bliskih i drsgih ljudi izabrala Stanislava Krofaka, koji nakon saopštenja odluke nije mogao ni da se seti njenog imena. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

On se odmah uselio u hotel, a sa njim je krenula i njegova devojka, Maja Marinković, koja će biti omiljena osoba, a pošto u ugovru ima dozvolu da tamo ulazi, izgleda da planira da se useli i pre zvaničnog proglašenja. Njih dvoje su slobodno vreme iskoristili da razgovaraju o večerašnjem izboru potrčaka, pa su se domunđavali šta bi moglo da bude najbolje, što je strogo zabranjeno da se radi i odluka bi trebala da bude isključivo njegova. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Maja i Stanislav se domunđavaju oko izbora potrčka

Pored toga, u jednom trenutku su prikrili bubice, kako se ne bi čulo o čemu pričaju, što je takođe strogo zabranjeno. Ostaje da vidimo da li će njih produkcija zbog ovog ponašanja udariti po džepu. 

Inače, večeras u Belu kuću dolazi voditelj Milan Milošević, koji će prvo sa takmičarima komentarisati Stanislavovu podelu budžeta, koja se završila munjevitom brzinom. Nakon toga on treba da proglasi ko e biti njegovi ovonedeljni potrčci, kao i omiljena osoba, a mnoge zanima kakvu odluku će doneti, ako po svemu sudeći Maja Marinković ima uticaj na to, zbog čega bi mogao prvi izbor fa mu bude poništen, kao što se nekoliko puta u ranijim slučajevima dešavalo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading