RAZUM PRESTAJE GDE POČINJE PARTIZAN: Golac bez pardona o najavi da Nađ NE ŽELI DA VODI TIM u večitom derbiju

Autor:

Sport

16.04.2024

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je valjda čast i privilegija koja se samo srećnicima ukazuje. Ali ko zna, možda on razmišlja drugačije. Ajde da ga čujemo, kaže legenda crno-belih.

RAZUM PRESTAJE GDE POČINJE PARTIZAN: Golac bez pardona o najavi da Nađ NE ŽELI DA VODI TIM u večitom derbiju

Foto: Starsport, Profimedia

Fudbaleri Partizana gostovaće u subotu (18.00) Crvenoj zvezdi u 173. večitom derbiju. Samo je pitanje ko će sedeti na klupi crno-belih. Prvi trener Igor Duljaj dobio je protiv Čukaričkog četvrti žuti karton i on sigurno neće biti šef struke na Marakani u meču u koji ulaze sa sedam bodova zaostatka.

Republika

Foto: star sport

Večiti derbi

Logično bi bilo da "parni valjak" poveze Duljajev pomoćnik i jedini čovek u stručnom štabu koji ima potrebnu licencu Albert Nađ. Međutim, prema informacijama iz Humske, doduše nezvaničnih, on je odbio da vodi ekipu, čak se i posvađao sa ljudima u klubu i napustio trening kamp Partizana Zemunelo. Sve to, četiri dana pred svetkovinu srpskog fudbala, zvuči nerealno nekadašnjoj legendi crno-belih Ivanu Golcu, možda i jedinom koji imenom i prezimenom sme da se kritički okbrati bivšem klubu.

Foto: Starsport

Ostavili Partizan na cedilu: Albert Nađ i Igor Duljaj

 

- Partizan nas je ove i prethodnih sezona naučio da ništa više u vezi sa njima ne sme da nas iznenadi. Ja bih sačekao Nađa da kaže šta ima, ili njegov pretposavljeni. Da li je to istina ili ne, da je odbio da vodi ekipu. Meni je logično da svako ko je trener u našem fudbalu želi da vodi Partizan ili Zvezdu i to u večitom derbiju. To je valjda čast i privilegija koja se samo srećnicima ukazuje. Ali ko zna, možda on razmišlja drugačije. Već duže vremena prestaju razum i stvarnost tamo gde počinje Partizan. Ako je stvarno tačno da trener odbija da vodi ekipu, onda je stvarno došlo vreme za fajront. Pred zatvaranje. Sve su to posledice dugogodišnjeg pogrešnog rada - rekao je Golac za Republiku.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ivan Golac

Osvrnuo se naš sagovornik i na činjenicu da će se samo četiri dana kasnije, 24. aprila, takođe na Marakani, odigrati još jedan večiti derbi, ali u polufinalu Kupa Srbije. Za njega, to je previše.

- Fudbal je odavno doveden na ivicu dosade, ne samo kod nas. U evropskim ligama se znalo, subota ili nedelja, zakucani termini, svi igraju tada i posle pauza do sledećeg vikenda. Sada igraju od četka do ponedeljka. Tako i kod nas, dva derbija u četiri dana su mnogo. Pravim ljubiteljima fudbala to dosadi, jedino može biti dobro igračima jer sem tih utakmica nemaju prave rivale u Srbiji - kazao je Golac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading