"MARIĆU, UĐI SLOBODNO" Zbog slike našeg glumca žene POLUDELE, društvene mreže se usijale (FOTO)

Autor:

Zabava

29.04.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog stajlinga Milana Marića komentari preplavili internet!

"MARIĆU, UĐI SLOBODNO" Zbog slike našeg glumca žene POLUDELE, društvene mreže se usijale (FOTO)

Foto: Instagram.com

Milan Marić

Milan Marić, poznati glumac, nedavno je ponovo oduševio svoje obožavateljke objavom na društvenoj mreži "Iks" (nekadašnji Tviter). Naime, na fotografiji na kojoj pozira u tregericama, Milan je napisao šaljiv opis koji je izazvao lavinu komentara, naročito od strane pripadnica lepšeg pola.

- Mislio sam ako si slobodna večeras da svratim da okrečim - napisao je Marić, te izazvao smeh i oduševljenje među svojim pratiocima, a komentari ispod njegove objave su se samo nizali:

"Super Milanio Bros", "Uđi slobodno", "Može, u tu plavu, boju majice", "Milane, večeras mi ne odgovara, ali u junu ako može" samo su neki od njih.

Iako je Milan poznat po svom atraktivnom izgledu, malo ko zna da je glumac nekada imao više od 100 kilograma. U jednom intervjuu je otkrio da mu je bilo veoma teško da smrša, posebno zbog uloge koju je tada igrao. 

- Ugojiti se je teže nego smršati. Savetovali su mi da jedem jaja, slaninu, piletinu, sve sam jeo i jednostavno - ništa. Dostignem 82 kg i odmah se vratim na 80. U jednom trenutku sam jeo za doručak pet, šest jaja sa slaninom. To mi je bio doručak. To je ozbiljna opasnost, jer kada sam prešao stotku, to mi je postala navika. Odlučujući trenutak da moram da smršam bio je kada sam nekako uspeo da obučem jednu kožnu jaknu. Bio sam na kafi napolju, to nikada neću zaboraviti, odveže mi se pertla, i kada sam se sagnuo da je zavežem, puče mi jakna posred leđa - zaključio je glumac u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading