ŽIVIMO U TEŠKIM VREMENIMA: Jelena Tomašević ne može da preboli SMRT oca, progovorila o ODNOSU sa ćerkom!

Autor:

Zabava

15.05.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica izdala novi album, pa otvorila dušu!

ŽIVIMO U TEŠKIM VREMENIMA: Jelena Tomašević ne može da preboli SMRT oca, progovorila o ODNOSU sa ćerkom!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

Popularna pevačica Jelena Tomašević organizovala je večeras promociju svog novog alčbuma "Iskrena", te se prisetila svog pokojnog oca, koji joj večeras posebno nedostaje.

- Sjajno se osećam. Nedavno je izašlo sedam novih pesama i spotova. Objedinjene su i stare i nove pesme, to je bio moj način da obradujem sve one koji vole moju muziku. Zahvalna sam svojoj publici i podršci sve ove godine. Svaki put se iznova obradujem kad čujem svoju pesmu na radiju - rekla je Jelena i dodala:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena i Ivan

- Nini i Ivanu se dopada, učestvovali su u procesu stvaranja. Dok se miksao album oni su učestvovali u tome i znaju svaku notu i svaki stih. Najveća su mi podrška Ivan i Nina. Nina je tinejdžerka i već ima izgrađene stavove - otkriva Jelena i dodaje:

- Svakako mi je favorit ''Iskrena'' i ''Nema te'' se izdvojila po toj snazi muzike. Najviše komentara dobijam za ''Neke druge žene'' koju je pisala Maja Sar - poručila je pevačica i dodala:

- Trudim se da se ne plašim i da verujem Nini, na tome smo radili Ivan i ja i kad je ona bila mala. Živimo u teškim vremenima. Gledam da je ne odgajam u strahu, verujem da će sve biti u redu. Mislim da mama i ćerka ne mogu da budu najbolje drugarice, od velikog je značaja da imamo poverenja u majku i oca. Da nekome kažemo šta nas muči i da zajedno to rešimo. Najviše mi nedostaje tata i on bi bio presrećan da je na ovoj promociji, ja verujem u život posle smrti i znam da je on negde tu na nekom oblaku da nas gleda i podržava. Bio bi ponosan da je tu, uvek je bio iskren i rekao šta mu se sviđa, šta mu se ne sviđa - poručila je Jelena za "Pink.rs", a njen suprug Ivan Bosiljčić pružio je podršku supruzi:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Jelena i Ivan sa ćerkom

- Vrlo sam uzbuđen. Ovaj album nosi pravo ime, ime dostojno Jeleninog karaktera. Dugo se spremao, ona ima divne saradnike i ja nisam pomagao u kreativnom smislu, Jeleni je bio potreban suprug i ja sam ovde bio samo suprug - rekao je on za Pink.rs, a onda je otkrio šta najviše ceni kod Jelene:

- Jelena je najpravičnija osoba koju ja poznajem. Pored svega čemu vi svedočite, ljudima bi bilo mnogo zanimljivo da vide koji su njeni parametri u rešavanju situacija i odnosa... Kod nje je pravednost. Danas to može da zaliči na prepreku, svi savetuju da budemo malo lukaviji, međutim, to nisu njena sredstva. Ona je prosto iskrena - istakao je Bosiljčić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading