STANJE SAŠE POPOVIĆA OZBILJNIJE NEGO ŠTO SE MISLILO: Sve će uticati i na VELIKO FINALE Zvezda Granda!

Autor:

Zabava

16.05.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović je poprilično nervozan zbog povrede, mislili su da je sve mnogo bezazlenije.

STANJE SAŠE POPOVIĆA OZBILJNIJE NEGO ŠTO SE MISLILO: Sve će uticati i na VELIKO FINALE Zvezda Granda!

Foto: shutterstock, ATA Images, Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Kreativni direktor "Grand" produkcije, Saša Popović, doživeo je nezgodu juče kada je pao niz stepenice i povredio nogu. Kako je prvo objavio Informer, Popović je završio na Institutu za ortopediju na Banjici nakon što je polomio nogu, spekuliše se, u svom domu u Opatiji.

Izvor blizak Popoviću otkrio je da je njegovo stanje ozbiljnije nego što se prvobitno mislilo

- Saša je polomio nogu ispod kolena i to tako što se okliznuo na stepenik u kući. Trenutno hoda sa štakama, nosi longetu. Ono što je dobro je to što ne trpi bolove. Longetu će da nosi tri nedelje, posle toga sledi kontrola, pa opet nošenje longete tri nedelje. Njegovo stanje nije tako bezazleno - ispričao je dobro obavešten izvor i dodao: 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Saša Popović

 

- Longetu će sigurno nositi narednih šest nedelja. Iako nema bolove, veoma je nervozan jer ga kretanje sa štakama znatno usporava, neće moći ni da vozi… S obzirom na to da se bliži finale Zvezda Granda, to mu dodatno stvara nervozu, jer neće moći učestvovati u svemu kao što je to činio prethodnih dvadeset godina - tvrdi izvor za Blic.

Osim nedavne povrede, Popović je 2023. godine operisao žučnu kesu nakon što su lekari preporučili hitnu intervenciju. "Operisao sam žučnu kesu. Bio sam na magnetnoj rezonanci i tada su videli da moram da operišem, pa sam to odmah i uradio. Sada je sve u najboljem redu. Išao sam na te preglede preventivno i prosto sam uradio sve što su mi lekari savetovali", rekao je Popović o svom zdravstvenom stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading