LUNA ZAKLELA MARKA MILJKOVIĆA! Evo šta je rekla tokom svađe posle puštanja iz pritvora! POMENULA RAZVOD!

Autor:

Zabava

16.05.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko je Luni pokušavao da objasni da mnogi imaju problema sa komšijama i da ne treba toliko da drami.

LUNA ZAKLELA MARKA MILJKOVIĆA! Evo šta je rekla tokom svađe posle puštanja iz pritvora! POMENULA RAZVOD!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković napustio je juče Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu posle višesatnog ispitivanja nakon što je zadržan 48 sati u pritvoru zbog divljačkog ponašanja, kada ga je na adresi na kojoj živi policija privela.

Kako smo sada saznali, nakon što ga je Gagi Đogani ispred tužilaštva sačekao da bi ga prevezao kući, on se odmah po sretanju sa suprugom Lunom Đogani posvađao, da bi ga ona zaklela na kraju rečima da će zatražiti razvod ako se dogodi da se ponovo napije i napravi haos sa komšijama. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, TV Pink/printscreen, shutterstock

Luna Đogani i Marko Miljković

 

- Luna je danima bila van sebe zbog Markovog divljanja, pa mu je na kraju kad je pušten iz pritvora rekla da ovo što je uradio više nikad u životu ne sme da ponovi. Rekla mu je: "Desi li se još jednom da prođem kroz ovaj pakao zbog tebe, računaj da sledi razvod! Meni ovakav stres ne treba, ovo je skandalozno i ne mogu da se smirim, iako sve izgleda kao da je u redu. Zaklela sam te, pa ti vidi sad šta ćeš dalje" - priča nam izvor blizak paru i dalje otkriva da je Marko rekao Luni da se ništa strašno nije desilo:

Foto: ST/Dragan Kadić, YouTube/Printscreen, Pixabay.com

Luna Đogani i Marko Miljković

 

- Marko je Luni pokušavao da objasni da mnogi imaju problema sa komšijama i da ne treba toliko da drami. Pričao je kako mu u pritvoru ništa nije falilo i da je sada sve kako treba. Rekao je da će da održi reč jer je Luna sve vreme plakala i videlo se da je baš loše, pa se Miljković pokunjio - priča izvor. 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Marko Miljković

 

Podsećamo, javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu doneo je predlog da se prema okrivljenom odredi pritvor, ali je u međuvremenu Marko pušten na slobodu, jer je isti odbijen. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading