MARKO MILJKOVIĆ KOMŠINICI POKUŠAO DA UPADNE U STAN! Isplivali novi detalji haosa! OVAKO JE LUNIN suprug divljao po zgradi!

Autor:

Zabava

15.05.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko i ta gospođa ni ne žive na istom spratu, ali se ona par puta žalila na buku i dolazila je da Luni i njemu lupa na vrata.

MARKO MILJKOVIĆ KOMŠINICI POKUŠAO DA UPADNE U STAN! Isplivali novi detalji haosa! OVAKO JE LUNIN suprug divljao po zgradi!

Foto: ST/Dragan Kadić

Marko

Suprug bivše rijaliti učesnice Lune Đogani Marko Miljković i dalje je u pritvoru otkako ga je privela policija zbog haosa koji je pravio po stambenoj zgradi u kojoj žive, na Bežanijskoj kosi.

Foto: Republika.rs

Marko Miljković zgrada

 

Kako smo sada saznali, Miljković je jednoj od komšinica s kojom je već neko vreme u klinču i svakodnevnim svađama pokušao pod dejstvom alkohola da upadne u stan, a kad je zapretila da će pozvati policiju, brže bolje se predomislio. 

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Marko Miljković i Luna Đogani

 

- Marko i ta gospođa ni ne žive na istom spratu, ali se ona par puta žalila na buku i dolazila je da Luni i njemu lupa na vrata, pa je Miljković uzeo na zub. Ne bi tu ni bilo haosa, da on nije počeo da se sveti i da maltretira posle toga ženu svakodnevno. Uredno je rekla kad je došla da se muzika smanji jer treba da se poštuje kućni red, i od tada kad bi je sretao po hodnicima prvo je dobacivao i vređao, da bi posle silazilo da se svađa - priča izvor i nastavlja:

- Kad se ta gospođa ponovo žalila na buku, bilo je baš kasno, on je izašao u hodnik, pratio je do stana i vikao, da bi na kraju pokušao i da upadne unutra. Strašno je to izgledalo, svi su tada čuli dreku i viku, a kad je zapretila da će da pozove policiju, Marko se smirio i vratio se kući.

Foto: ST/Dragan Kadić

Marko Miljković

 

Inače, nekoliko komšija potvrdilo je za Republiku juče u toku dana da je Marko vrlo problematičan komšija.

- Čuo sam šta se desilo i bio sam na poslu u to vreme. Oni su skroz okej, srećemo se često tu po kraju. Ovo zaista nije normalno što je uradio. Inače su do skoro bili fer i korektni - rekao nam je jedan komšija, a druga komšinica je prokomentarisala da je odmah primetila haos na betonu:

Nisam videla ko je bacao jaja, ali sam primetila da je sve u flekama. Kasnije sam saznala da je to bio Marko i poprilično sam se iznenadila. On je inače fin momak, oni zajedno su stvarno vrlo korektni i zaista sam zatečena zbog svega. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading