MARKO BULAT DANIMA BIO VAN SEBE ZBOG BOLESTI ĆERKE! Evo šta ga i danas plaši, a vezano je za decu!

Autor:

Zabava

16.05.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Shodno načelima i Božijim zapovestima trudim se da živim, možda sam najgrešniji od svih.

MARKO BULAT DANIMA BIO VAN SEBE ZBOG BOLESTI ĆERKE! Evo šta ga i danas plaši, a vezano je za decu!

Foto: Vladimir Lukić

Pevač Marko Bulat kaže da je danima bio van sebe kada mu je ćerkica Dorotea bila životno ugrožena, do te mere da nije ni on sam znao kako da nastavi dalje. Marko je više puta u medijima pričao o traumatičnom iskustvu, koje i danas pamti, pa se ježi na samu pomisao toga kroz šta je sa detetom prošao.

Foto: Vladimir Lukić

Marko Bulat

 

Jedan od najgorih trenutaka u mom životu je bio kada se rodila Dorotea i bila u inkubatoru tri meseca, nisam ni proslavio rođenje deteta jer nisam znao da li će ostati živo. Dan kada sam rešio da obeležim posle mesec i po dana, supruga je zvala da pita kako je beba Bulat i rekli su joj da ne znaju da li će da preživi noć. Nešto što si čekao 20 godina Bog da ti da, razmišljaš da li će da uzme. Moja vera je meni govorila da će sve biti u redu, ona je ostala živa i zato je dobila ime Dorotea što znači Božiji dar. I danas se ježim od same pomisli na to šta se detetu desilo, odnosno kako nam je bilo dok smo prolazili kroz celu tu tešku priču. Zato često u medijima pričam o veri, o tome koliko je važna i šta je moj put bez obzira na greške koje sam u životu pravio, a i te kako sam bio grešan - otkrio je Marko za Grand, pa se dotakao i vere kojoj je veoma privržen:

Foto: ST/D. KADIĆ

Marko Bulat

 

- Shodno načelima i Božijim zapovestima trudim se da živim, možda sam najgrešniji od svih. Kod nas uglavnom se ljudi upoređuju sa gorim od sebe, a ne sa svetiteljima. Vera mi je snaga, moje nadanje, moja uteha, sve moje. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading