IGOR DULJAJ NE MOŽE DA VODI PARTIZAN U VEČITOM DERBIJU PROTIV CRVENE ZVEZDE!

Autor:

Sport

14.04.2024

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duljaj je dobio novu javnu opomenu.

IGOR DULJAJ NE MOŽE DA VODI PARTIZAN U VEČITOM DERBIJU PROTIV CRVENE ZVEZDE!

Foto: FK Partizan

Trener Partizana, Igor Duljaj, suočava se sa velikim izazovom pred večiti derbi protiv Crvene zvezde. Naime, zbog nove javne opomene koju je dobio na nedavnoj utakmici protiv Čukaričkog, Duljaj neće moći da vodi ekipu na terenu u ovom važnom meču.

Ova situacija predstavlja ozbiljan hendikep za crno-bele, s obzirom da je ovo već četvrta javna opomena koju je Duljaj zaradio tokom ove sezone Superlige Srbije. Prema propisima, nakon četvrte opomene, trener ili igrač moraju da propuste narednu utakmicu, što znači da će Partizan biti bez svog vođe na klupi u susretu sa najvećim rivalom.

Upravo u prvom kolu plej-ofa, Partizan će se suočiti sa Crvenom zvezdom, a odsustvo Igora Duljaja predstavljaće dodatni izazov za ekipu. Ova situacija otvara pitanje kako će se crno-beli snaći bez svog prvog čoveka na klupi, posebno u meču od velike važnosti poput večitog derbija.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana zakazana je za subotu, 20. aprila, sa početkom u 18:00 časova. S obzirom na to da ishod meča Čukarički - Partizan utiče na razliku između dva večita rivala, jasno je da će odsustvo trenera Duljaja imati značajan uticaj na tok meča.

Odsustvo trenera Duljaja može imati veliki uticaj na motivaciju i taktiku ekipe, posebno u meču protiv najvećeg rivala. Sa njegovim nedostatkom na klupi, igrači će morati da preuzmu dodatnu odgovornost kako bi nadoknadili nedostatak vođstva sa klupe. Takođe, ovo otvara prostor za spekulacije o tome kako će se Partizan snaći bez svog trenera i kakav će to uticaj imati na njihovu igru.

S obzirom na važnost večitog derbija i rivalstvo između ova dva kluba, ovo će svakako biti jedan od ključnih faktora koji će uticati na ishod ovog meča.

Igor Duljaj će propustiti večiti derbi zbog nove javne opomene koju je dobio, ostavljajući Partizan bez svog glavnog trenera u ovom ključnom susretu. Ovo će predstavljati izazov za crno-bele, ali takođe će otvoriti prostor za nove strategije i prilike za igrače da pokažu svoju snagu i karakter na terenu. S obzirom na istoriju ovog rivalstva, očekuje se da će ovo biti jedan od najzanimljivijih derbija u poslednje vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading