JOKIĆ ĆE DA NAPRAVI MLEVENO MESO OD GOBERA! Amerikanac SIGURAN da Denver ide u finale Zapada!

Autor:

Sport

01.05.2024

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Karl-Entoni Tauns će morati da odigra seriju života"

JOKIĆ ĆE DA NAPRAVI MLEVENO MESO OD GOBERA! Amerikanac SIGURAN da Denver ide u finale Zapada!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Rudi Gober

Američki sportski analitičar, Šenon Šarp, izneo je svoje mišljenje o nadolazećem okršaju između Denver Nagetsa i Minesota Timbervulvsa, dajući veće šanse Denveru za pobedu. Nagetsi su nedavno obezbedili plasman u polufinale zapadne konferencije NBA lige, pobedivši Los Anđeles Lejkerse u seriji rezultatom 4:1.

Sa prosečno 28,2 poena, 16,2 skoka i 9,8 asistencija po meču, Nikola Jokić je apsolutno izdominirao protiv Lebrona i družine i zajedno sa Džamalom Marejom bio najzaslužniji za prolazak.


Šarp ističe da će ključnu ulogu u potencijalnoj pobedi Denvera imati Nikola Jokić, čiji su impresivni učinci u seriji sa Lejkersima ostavili snažan utisak.

- Ja biram tri najbolja košarkaša Denver Nagetsa pre nego trojicu najboljih u Minesoti. I sa tim u vezi, verujem da će serija biti duga, da će biti sedam utakmica. Mislim da će Nagetsi pobediti. Verujem da Entoni Edvards i Džamal Marej mogu da igraju barabar, rekao je Šarp.

Posebno je naglasio duel Jokića sa Rudijem Goberom, predviđajući da će Jokić "napraviti mleveno meso" od svog protivnika.

- Karl-Entoni Tauns će morati da odigra seriju života jer Nikola Jokić je prava stvar. On će da napravi mleveno meso od Rudija Gobera. Grej Pupon, senf iz Dižona na sve strane, biće mlevenog mesa. Ne bi me čudilo da bude prvi koji bude imao 30 poena, 30 skokova i 10 asistencija u plej-ofu. Ovde ste to prvi put čuli, rekao je Šenon Šarp.

Serija Denvera i Minesote kreće u noći između subote i nedelje, a prvi meč se igra u Koloradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading