NEVIĐENO U NBA! JOKIĆ SA DENVEROM OD GOTOVOG NAPRAVIO VERESIJU: Cela Srbija može da prati rasplet!

Autor:

Sport

13.04.2024

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se nikad ranije nije dogodilo.

NEVIĐENO U NBA! JOKIĆ SA DENVEROM OD GOTOVOG NAPRAVIO VERESIJU: Cela Srbija može da prati rasplet!

Foto: Tanjug/AP

Nezapamćena borba za prvo mesto u Zapadnoj konferenciji NBA lige

Poslednje kolo NBA lige donosi nezapamćenu situaciju u kojoj tri ekipe - Denver, Minesota i Oklahoma - dele isti skor od 56-25. Ovo je prvi put u istoriji NBA lige da se ovakva situacija dešava pred finalnu rundu, koja će se odigrati u nedelju. 

Neočekivani poraz Denvera od San Antonija

Denver Nagetsi su imali otvoren put ka prvom mestu i prednosti domaćeg terena u plej-ofu sve do velikog finala, ali su neočekivano poraženi od San Antonio Sparsa rezultatom 121:120. Ovaj poraz stavio je Nagetse u mnogo težu situaciju u borbi za prvo mesto.

Standings provided by Sofascore


Poslednje kolo donosi odlučujuće mečeve

U poslednjem kolu, Denver će igrati protiv Memfisa, Minesota protiv Finiksa, dok će Oklahoma odmeriti snage sa Dalasom. Za Denver je neophodna pobeda protiv Memfisa, ali i porazi Minesote i Oklahome kako bi zadržali prvo mesto. U suprotnom, Nagetsi će zauzeti drugo ili treće mesto na tabeli. Ono što je dobro za gledaoce u Srbiji jeste da će Nagetsi svoj meč protiv Memfisa igrati sutra u terminu od 21:30 časova, te ćemo moći da pratimo konačan rasplet na Zapadu.

Nagetsi pred najlakšim zadatkom u poslednjem kolu

Nikola Jokić i saigrači će se suočiti sa Memfisom, a uprkos neočekivanom porazu od San Antonija, imaju na papiru najlakši posao u poslednjem kolu regularnog dela sezone. Međutim, sigurno Grizlisi neće lako odustati, a ni Finiks i Dalas koji su mnogo bolje plasirani od Memfisa, te Denveru ostaje da se nada da oni mogu da "zveknu" najveće rivale u borbi za pol poziciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading