JOKIĆ OPET SIPAO RAKIJE SAIGRAČIMA! Pratio se žreb uz LJUTU!

Autor:

Sport

17.04.2024

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo je Votson "nastradao".

JOKIĆ OPET SIPAO RAKIJE SAIGRAČIMA! Pratio se žreb uz LJUTU!

Foto: Tanjug/AP

Pejton Votson i Nikola Jokić

Košarkaš Denvera Pejton Votson otkrio je da su on i njegovi saigrači proveli veče pre početka plej-ofa u kući Nikole Jokića, gde su zajedno pratili utakmicu između Nju Orleans Pelikansa i Los Anđeles Lejkersa. Lejkersi pobedili u toj utakmici i time postali protivnici Nagetsa u četvrtfinalu plej-ofa, a upravo je to i bio razlog okupljanja - saznanje ko će biti prvi rival na putu do odbrane trona u NBA.

Votson je izjavio da su uživali u druženju sa trostrukim MVP i da su zajedno popili malo rakije.

 

 


Sam Jokić je medijima otkrio da je proveo dan na bazenu sa porodicom i opisao ga kao neverovatan. Očigledno je da su Nagetsi pronašli način da se opuste i pripreme za izazov koji ih čeka u plej-ofu.

Nakon opuštajuće večeri, Nagetsi su odradili prvi trening uoči meča sa Lejkersima. Važno je napomenuti da Denver ima prednost domaćeg terena, što bi moglo da bude ključno u ovom četvrtfinalnom duelu.

 

 

 

 

I ranije je Votson ostajao bez reči nakon što je probao rakiju, otkrio je pre nekoliko meseci.

- Sećam se poslednjeg plej-ofa, došao sam u njegovu kuću i sipao mi je, bio sam u fazonu "Brate, ovo je opasno po zivot - prisetio se Pejton.

Prvi meč Nagetsa i Lejkersa je na programu 20. aprila od 2 sata i 30 minuta posle ponoći, a poznati su termini i za naredna tri meča.

Drugi meč je na programu 22. aprila od 4 sata posle ponoći. Tri dana kasnije u istom terminu se serija seli u Los Anđeles.

Četvrti meč je zakazan za 27. april od 2 sata i 30 minuta posle ponoći.

Potencijalni peti, šesti i sedmi mečevi su zakazani za 29. april, 2. i 4. maj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading