DROGIRANI VOZAČ (21) POKOSIO DEVOJČICU, PA PRIZNAO KRIVICU: Nesrećno dete (14) u teškom stanju!

Autor:

Hronika

30.04.2024

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu dežurni sudija Trećeg osnovnog suda u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor.

DROGIRANI VOZAČ (21) POKOSIO DEVOJČICU, PA PRIZNAO KRIVICU: Nesrećno dete (14) u teškom stanju!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu juče je saslušao uhapšenog L.Č. (21) zbog krivičnog dela teška dela protiv javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je u subotu u naselju Batajnica električnim trotinetom udario devojčicu (14). Ona je sa teškim telesnim povredam primljena u bolnicu.

Uhapšeni je u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, da je navedenog dana upravljao električnim biciklom i da je na pešačkom prelazu udario oštećenu koja je zadobila teške telesne povrede opasne po život, kao i da je bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci – kanabisa i amfetamina.

Imajući u vidu da je u daljem toku postupka potrebno ispitati svedoke – očevice događaja koje okrivljeni poznaje, zbog koje činjenice postoje okolnosti da će boravkom na slobodi uticati na svedoke, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu dežurni sudija Trećeg osnovnog suda u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor.

Da podsetimo, ekipa Republike juče je otišla do mesta nezgode, gde smo od očevica saznali potresne detalje.

Sve se dogodilo oko 19 časova. Bahati mladić je sa glavne ulice ušao u Stevana Dubajića i u trenutku dok je devojčica na pešačkom prelazu kod broja 2B prelazila ulicu, on ju je udario trotinetom. Nesrećna devojčica ležala je na ulici u besvesnom stanju, odgurnuo ju je dva tri metra, kako sam čula u jednom trnutku je otvorila oči, pa opet zatvorila. Nije se pomerala, zadobila je teške telesne povrede i sve vreme je ležala na boku, verovatno su je tako namerno stavili. Hitna pomoć i tri policijska vozila su bila na licu mesta, takođe tamo se nalazio i mladić koji je udario dete - objasnio je sagovornik Republike i dodao: 

- On je poznat po bahatoj vožnji, bilo je pitanje trenutka kada će nekoga povrediti. Kada ga je jedan čovek pitao je li dobro, on je rekao da jeste. Pitali su je li moguće da si je udario na šta mu je osumnjičeni odgovorio “Nisam je video” Danas su bili i inspektori na licu mesta, ali ne znamo zbog čega. On je poznat po bahatoj vožnji, bilo je pitanje trenutka kada će nekoga povrediti. Kada ga je jedan čovek pitao je li dobro, on je rekao da jeste. Pitali su je li moguće da si je udario na šta mu je osumnjičeni odgovorio “Nisam je video” Danas su bili i inspektori na licu mesta, ali ne znamo zbog čega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading