JOKIĆ SAZNAO RIVALA U PLEJ-OFU! Lebron i Lejkersi prete šampionskom timu Denvera!

Autor: M. M.

Sport

17.04.2024

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nju Orleans pao u plej-inu.

JOKIĆ SAZNAO RIVALA U PLEJ-OFU! Lebron i Lejkersi prete šampionskom timu Denvera!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Lejkersa

Los Anđeles Lejkersi osigurali su mesto u plej-ofu Zapadne konferencije NBA lige nakon što su pobedili Nju Orleans rezultatom 110-106. Ova pobeda je postavila Lejkerse na sedmo mesto i zakazala duel protiv aktuelnih šampiona, Denver Nagetsa, koje predvodi srpski centar Nikola Jokić.

Vođeni Lebronom Džejmsom sa 23 poena, devet skokova i devet asistencija, Raselom sa 21 poenom i šest asistencija i Entonijem Dejvisom sa 20 poena i 15 skokova, Lejkersi su pokazali svoju dominaciju na terenu. Ostin Rivs je doprineo sa 16 poena, šest asistencija i pet skokova, dok je Rui Hačimura dodao 13 poena.

Zapažena partija Zajona Vilijamsona iz Nju Orleans Pelikansa, koji je postigao impresivnih 40 poena uz 11 skokova i pet asistencija, međutim, nije bila dovoljna. Njegovi napori su bili sputani povredom leve noge zbog čega je morao napustiti utakmicu ubrzo nakon izjednačenja rezultata na 95-95, malo više od tri minuta do kraja utakmice.

U još jednoj uzbudljivoj plej-in utakmici, Sakramento Kingsi su bili bolji od Golden Stejta 118:94. Kingse je predvodio Kigan Marej sa 32 poena i devet skokova, Dearon Foks postigao je 24 poena uz šest asistencija, a Harison Barns 17. Najefikasniji u poraženom sastavu ekipi bio je Stef Kari sa 22 poena. Klej Tompson se nije upisao među strelce pošto je promašio svih 10 šuteva iz igre.

Na taj način Sakrametno je obezbedio duel protiv Nju Orleansa, a pobednik će zauzeti osmo mesto u plej-ofu Zapada i u prvom kolu igraće protiv prvog nosioca Oklahome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading