BOGDANOVIĆ NEMA DILEMU: Jokić je bez premca! On i Marej su najbolji u ligi!

Autor: M. M.

Sport

07.04.2024

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Srbije i bek Atlanta govorio je o poznatom sunarodniku i sinoćnjem rivalu.

BOGDANOVIĆ NEMA DILEMU: Jokić je bez premca! On i Marej su najbolji u ligi!

Foto: Profimedia

Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović

Košarkaš Atlanta Hoksa i reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović nahvalio je zemljaka iz redova Denvera Nikolu Jokića, nakon što su Nagetsi sinoć rutinski i ubedljivo slavili u međusobnom meču (142:110)

Kapiten Orlova posle meča sa velikim respektom govorio o najboljem igraču u NBA, napominjući da su on i Marej najbolji tandem u najjačoj ligi na svetu.

- Suvišno je pričati o Jokiću, on je bez premca. U tandemu sa Marejem su najbolji u ligi i veoma teško ih je čuvati. Kad je Jokiću potreban čovek da poentira, on ima Mareja, i obrnuto. To je to - poručio je Bogdan Bogdanović.

Jokić je u pobedi nad Atlantom upisao novi tripl-dabl sa 19 poena, 14 skokova i 11 asistencija, dok je Marej imao 16 poena, šest asistencija i tri skoka. Što se tiče ostalih, Kaldvel-Poup je bio najefikasniji u domaćem timu sa 24 poena, dok je Bogdan kod Hoksa odigrao veoma dobru partiju zabeleživši 18 poena i po dva skoka i asistencije, samo jedan poen manje u odnosu na Kapelu.

Denver je trijufom nad Atlantom preuzeo prvo mesto na Zapadu sa skorom 54-24 i do kraja regularnog toka sezone će se za to mesto boriti sa Minesotom (53-24) i Oklahomom (52-25).

Inače, Jokiću fali još osam tripl-dabla kako bi prestigao Medžik Džonsona kome je 138 puta ovo pošlo za rukom. Ispred Nikole su još Rasel Vestbruk sa 198 i Oskar Robertson sa 181.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading