ŽENA OD SULTANA POBEGLA SA SVOG ROĐENDANA: Pevačica donela ŠOK ODLUKU, odmah morala da reaguje! (VIDEO)

Autor: P. R. / M. P.

Zabava

29.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna folkerka proslavila rođendan u haljini koja oduzima dah!

Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao "žena od sultana" zbog svog mega hita, večeras je upriličila glamuroznu proslavu povodom svog 25. rođendana. Atraktivna folkerka je zablistala u smaragdno zelenoj haljini, koja je oduzimala dah svojim izazovnim krojem. Prorezi na haljini, prekriveni providnim materijalom, nikog nisu ostavili ravnodušnim.

Od gostiju na slavlju, Tijanu je najpre podržala i njena majka, sa kojom je pozirala, a zatim je usledio i razgovor sa okupljenim medijima.

- Slavim 25. rođendan, i nekako mi se nikad "nije dalo" da proslavim svoj dan kako dolikuje. Zato sam rekla da ove godine moram da proslavim, imam veliku tremu... (smeh) Gosti se polako skupljaju, ja se nadam da će sve proći u najboljem redu! Što se tiče želja, poželela sam sebi zdravlje, a zatim ljubav i dosta uspeha u karijeri, s obizorom na to da spremam mini album. Nadam se da će dobro proći - ističe pevačica, te dodaje krzo smeh da je nakratko "pobegla" sa svog rođendana:

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Žena od sultana slavi rođendan

- Morala sam da pobegnem, da! Trebaju mi dobre slike kako bi me ostale za uspomenu, a i za Instagram, tako da smo otišli ovde ispod mosta kako bi se fotkali, bilo je lepo sunce, zalazak, videćete već.

Tijana je priznala i da li bi volela da bude prava žena od sultana ili hit koji bi postigao sličan uspeh kao njen poznati hit.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Žena od sultana slavi rođendan

- Pa, iskreno, ja bih pre svega volela da budem sreća što se ljubavi tiče, zadovoljna i ispunjena. Nije mi bitno da li je to sultan ili nešto drugo. Kada je karijera u pitanju, to je nešto sasvim drugačije. Volela bih da mi neka pesma bude makar približna "Ženi od sultana", ja bih bila najsrećnija na svetu - isitče popularna pevačica za Republiku i dodaje da bivše momke nije pozvala na rođendan:

Republika

Foto: E-Stock_Caslav_Vukojicic

Tijana Em i Vuk Mob raskinuli vezu

- Ne! Vuk Mob neće doći. Nije ni pozvan... (smeh) Bivše momke ne zovem, stvarno nema potrebe. Jesmo ostali u dobrim odnosima, ali nema potrebe. Zvala sam prijatelje i svoje saradnike, porodicu... To su ljudi koji su mi bliski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading