MILENA RADULOVIĆ DALA SVOJ SUD O DEJVIDU KOPERFILDU! Mađioničar otpužen za uznemiravanje žena, od kojih su neke bile maloletne!

Autor:

Zabava

16.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska glumica je jasno pokazala šta misli o celom slučaju.

MILENA RADULOVIĆ DALA SVOJ SUD O DEJVIDU KOPERFILDU! Mađioničar otpužen za uznemiravanje žena, od kojih su neke bile maloletne!

Foto: Wikimedia/Homer Liwag, ATA Images

Nakon što je istraga britanskog lista Gardijan pokazala da je čak 16 žena tužilo svetski poznatog mađioničara Dejvida Koperfilda za seksualno uznemiravanje, u javnosti se podigla velika prašina. Bez obzira na to što slavni iluzionista negira krivicu, detalji o navodnim gnusnim radnjama isplivavaju i prema nekim tvrdnjama pojedine žrtave su u trenutku zlostavljanja bile maloletne.

Srpska glumica Milena Radulović, koja je i sama tužila učitelja Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje, dala je svoj sud o slučaju Koperfild. Ona je na Instagramu objavila fotografiju novinskog članka u kojem se navodi da je mađioničar zlostavljao 16 žena, koje su ga tužile za neprikladno ponašanje i seksualno uznemiravanje. Navodi se dalje da su se neki od krivičnih dela dogodili kada su žene imale manje od 18 godina, a takođe pozivajući se na list Gardijan u tekstu se navodi i da su advokati Dejvida Koperfilda sve optužbe ocenile kao "lažne i pogrešne".

Preko fotografije Dejvida Koperfilda dodat je natpis: "16 žena", čime je Milena jasno pružila podršku žrtvama.

Foto: printskrin/instagram.com/mileena_radulovic

 

Inače, tri žene su navele da ih je Koperfild drogirao pre nego što ih je naterao na seksualni odnos, a američko izdanje Gardijana navodi da su razgovarali s više od 100 osoba i pregledali policijske i sudske zapise kako bi potkrepili priču za koju kažu da pokriva razdoblje od kasnih 1980-ih sve do 2014. godine.

Ovaj 67-godišnjak bio je optužen za nedolično ponašanje i 2018. godine, kada je žena po imenu Britni Luis tvrdila da ju je 30 godina ranije drogirao i silovao.

Koperfild je ranije bio pod istragom zbog povezanosti s optuženim trgovcem seksualnim robljem Džefrijem Epstajnom, koji je umro u zatvoru 2019. godine. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading