OTAC DANKINOG UBICE SUTRA IZLAZI IZ PRITVORA!

Autor:

Hronika

16.05.2024

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija za prethodni postupak iz Višeg suda u Zaječaru dopustila je Radoslavu Dragijeviću da u pratnji policije sahrani suprugu Svetlanu.

OTAC DANKINOG UBICE SUTRA IZLAZI IZ PRITVORA!

Foto: ST/Dragan Kadić, Društvene mreže

Svetlana Dragijević majka Dejana Dragijevića osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić najverovatnije će sutra biti sahranjena na groblju u Zlotu, u selu kojem živela sa porodicom.

Njenom ispraćaju na sopstveni zahtev i molbu advokata prisustvovaće njen suprug Radoslav Rade Dragijević kojem je sudija koja rukovodi postupkom do optuženja dozvolila danas, saznaje Republika.

Foto: Republika

Radoslav i Svetlana Dragijević su bili u braku preko 50 godina

Našu informaciju potrvrdio je Milinko Jovanović novi branilac Radoslava Dragijevića.

- Sudija je odobrila da Radoslav prisustvuje sahrani svoje žene. Koliko znam budući da sam kratko u ovom postupku kao njegov branilac, on se dobro nosi sa kompletnom situacijom. sahrana može da bude već sutra ukoliko se danas završi obdukcija- rekao je Jovanović. 

I Dejan Dragijević je kako saznajemo tražio preko advokata da mu sud dozvoli da sahrani majku i o tome još nije doneta odluka. 

Radoslav Dragijević osumnjičen je za pomaganje sinu Dejanu u prikrivanju zločina, odnosno skirvanja tela dvogodišnje devojčice koju je Dejan sa kolegom iz vodovoda Srđanom jankovićem prvo udario služebnim vozilom, a onda su je navodno udavili. 

Priznanje jezive smrti deteta za kojim se traga od 26. marta dao je Dejan Dragijević, ali kasnije je odbio da sarađuje u istrazi. Njegov saučesnik Janković se sve vreme brani ćutanjem. 

Za pomaganje bratu Dejanu bio je osumnjičen i njegov mlađi brat Dalibor koji je preminuo u pritvoru u stanici policije u Boru. 

Svetlana Dragijević je sina Dalibora sahranila sama uz nekoliko komšija i od tada je ozbiljno narušeno njeno inače loše zdravlje. Ona je preminula juče u komšijskoj kući gde je htela da popije kafu i malo olakša dušu kroz razgovor.  Radetu i Dejanu nije bilo dopušteno da prisustvuju Daliborovoj sahrani i to je Svetlanu dodatno povredilo.

https://www.youtube.com/shorts/o88CeOlYG9c

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading