JOKIĆU BOGATSTVO ZA PLASMAN U PLEJ-OF! Denver NE ŠTEDI! ASTRONOMSKA PREMIJA NIKOLI nakon ligaškog dela sezone!

Autor: M. M.

Sport

16.04.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin ne zna šta će s parama.

JOKIĆU BOGATSTVO ZA PLASMAN U PLEJ-OF! Denver NE ŠTEDI! ASTRONOMSKA PREMIJA NIKOLI nakon ligaškog dela sezone!

Foto: printscreen/x.com

Nikola Jokić, srpski košarkaš koji igra za Denver Nagetse, ponovo igra sezonu iz snova u NBA ligi. Plasmanom u plej-of, osim bogatog ugovora koji ima s franšizom i Kolorada, Jokiću logično sleduju i značajni bonusi vezani za sportske rezultate.

Naime, popularni Džoker u ugovoru sa Denverom ima klauzulu po kojoj mu sleduje bonus za plasman u plej-of koji iznosi oko 530 hiljada dolara!


Jokić je već ostvario zapažene uspehe kao košarkaš Denver Nagetsa, pa je tako bio proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) NBA lige 2021. godine. On je prvi košarkaš u istoriji Denver Nagetsa koji je dobio ovu prestižnu nagradu, čime je dodatno učvrstio svoj status jednog od najboljih košarkaša današnjice.

Nikola Jokić je 2018. godine potpisao petogodišnji ugovor sa Denver Nagetsima vredan 148 miliona dolara. Ovaj ugovor je potvrda poverenja koje klub ima u Jokića, ali i uverenje da će on nastaviti da pruža vrhunske partije na terenu. 

Jokić je tokom svoje karijere u Denver Nagetsima postao nezamenjiv deo tima, a njegova igra i rezultati koje postiže svakako opravdavaju bonuse koje je ugovorio sa klubom. Pored toga, on je postao omiljen među navijačima koji ga sa nestrpljenjem prate na svakoj utakmici. Njegova konstantna forma i izvanredne partije na terenu čine ga istinskom sportskom ikonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading