PAŽNJA, PAŽNJA! U PRODAJI SU JOKIĆEVE PATIKE! Dostupne su u ograničenim količinama: Evo KOLIKO KOŠTAJU!

Autor: M. M.

Sport

08.04.2024

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest koju su svi čekali.

PAŽNJA, PAŽNJA! U PRODAJI SU JOKIĆEVE PATIKE! Dostupne su u ograničenim količinama: Evo KOLIKO KOŠTAJU!

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić

Nakon velikog iščekivanja, dvostruki MVP NBA lige, Nikola Jokić konačno je predstavio svoju liniju patika pod nazivom "Big 3 fjučur". Ove patike, koje su zvanično puštene u prodaju po ceni od 199 dolara, dostupne su u pet različitih kombinacija boja. Iako je kineski brend "361 stepen" možda manje poznat od velikih igrača poput "Najka" ili "Adidasa", patike su naišle na pozitivne kritike zbog svog specifičnog dizajna. 

Neobično je i što je Nikola Jokić izabrao manje poznati kineski brend umesto giganta, ali očigledno da je njegova popularnost dovoljna da privuče značajan broj kupaca.


Kupci su obavešteni da je Jokićeva linija patika dostupna u ograničenim količinama, te se apeluje na brze porudžbine svih zainteresovanih. Ovo dodatno naglašava interesovanje za ovaj proizvod i očekivanja od strane potrošača širom sveta.

 

 


Retko ko je očekivao visoku cenu ovih patika, s obzirom na manju poznatost brenda "361 stepen". Međutim, svi se slažu da je bilo krajnje vreme da dvostruki MVP NBA lige dobije svoju liniju proizvoda, te da je ovo korak napred ka marketinškoj afirmaciji Jokića.

Inače, popularni Džoker dugo je nosio "Najkov" model "hajperdank", a činjenica da je konačno dobio svoju liniju patika predstavlja važan korak u njegovoj karijeri. Sa već započetom zvaničnom internet prodajom, ostaje da se vidi kako će ova linija patika zaživeti među igračima širom sveta. Jedno je sigurno - ovo je samo jedan u nizu koraka ka širenju brenda Nikola Jokić van terena, dok njegova dominacija na terenu ostaje neosporiva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading