OVAJ DEO TELA OTKRIVA KAKAV STE LJUBAVNIK: Odmah pogledajte jer je TO prava istina!

Autor: M.O.

Lifestyle

29.04.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećete verovati šta dužina prstiju otkriva o vama!

OVAJ DEO TELA OTKRIVA KAKAV STE LJUBAVNIK: Odmah pogledajte jer je TO prava istina!

Foto: shutterstock

Kineska kultura je bogata različitim verovanjima i tradicijama koje su se održale kroz vekove. Jedno od zanimljivih verovanja je povezano sa oblikom i dužinom nožnih prstiju, koje Kinezi smatraju indikatorom različitih karakternih osobina.

Palac: Pamet i kreativnost

Prema kineskom verovanju, duži palac ukazuje na osobu koja je pametna, kreativna i veoma sposobna da se nosi sa životnim problemima. Ove osobe su često dinamične i zanimljive, kako u svakodnevnom životu, tako i u intimnim odnosima.

Kažiprst: Autoritet i dominacija

Dužina kažiprsta, prema kineskom verovanju, otkriva da li je osoba rođeni vođa. U prošlosti, verovalo se da su žene sa dužim kažiprstom bile sklone dominaciji u vezama, što ih je činilo manje poželjnim za udaju.

Republika

Foto: shutterstock

Vaši prsti vam mogu otkriti kakvi ste u krevetu

Srednji prst: Duševno stanje i uspeh u karijeri

Kineska verovanja povezuju dužinu srednjeg prsta sa duševnim stanjem i životnom energijom osobe. Prema ovom verovanju, duži srednji prst ukazuje na veće šanse za uspeh u karijeri, dok kraći srednji prst simbolizuje bliskost porodice i prijatelja.

Domali prst: Brižnost i snažan karakter

Dužina i oblik domalog prsta otkrivaju da li je osoba brižna i osetljiva ili snažnog karaktera i samostalna. Kineska verovanja povezuju duži i ravan domali prst sa brižnošću i spremnošću da se pomogne, dok kratak domali prst simbolizuje jakog individualca koji teži sopstvenim uspesima.

Mali prst: Inteligencija i sklonost avanturama

Kineska verovanja o malom prstu ukazuju na osobu sklonu zabavi, vragolijama i avanturama. Takođe, sposobnost pomeranja malog prsta bez pomeranja drugih prstiju povezuje se sa sklonosti ka kratkotrajnim vezama i strastvenosti u ljubavnim odnosima.

Kineska verovanja o nožnim prstima pružaju uvid u bogatu kulturu i tradiciju, te predstavljaju interesantan primer povezanosti fizičkih karakteristika sa osobinama ličnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading