UČESNICA ELITE OSTALA BEZ PORODICE: Njen otac saopštio JEZIVE VESTI, reči teraju strah u kosti!

Autor:

Zadruga

30.04.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako li će reagovati Anđela Šparavalo ako sazna za ovo?

UČESNICA ELITE OSTALA BEZ PORODICE: Njen otac saopštio JEZIVE VESTI, reči teraju strah u kosti!

Foto: Tanjug/AP Photo/Mark Baker, Wikimedia/Srđan Popović

Sukob između Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović već mesecima unazad izaziva veliku pažnju javnosti. Nakon najnovijeg pomirenja Anđele sa Bojanom i njenih molbi za ljubav, javio se Anđelin otac sa žestokim pretnjama. On je otkrio da je Anđela izgubila podršku svoje porodice i da je majka završila u bolnici zbog stresa. Ovaj sukob je izazvao veliku pažnju javnosti, ali i postavio pitanje o granicama u ljubavnim odnosima.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović pomirenje

Kako komentarišete Anđelino pomirenje sa Bojanom i njeno konstantno moljenje za Bojaninu ljubav?

- Anđela je izabrala pogrešan put tj. straputnicu i opet uništava porodicu i zato ne zaslužuje da nosi prezime porodice Šparavalo. Gde god bila posle rialitija, treba da shvati da će da snosi ogromne posledice. Ja kao njen otac obećavam da susret moj i njen neće dobro proći. Neka joj je Bog u pomoći. Možete slobodno da dodate i da je izgubila brata, babu i sve nas, a ona neka nastavi svoju romansu. Trenutno mi je žena u hitnoj, sad mi je najbitnije da ona bude dobro, uništila je majku - poručio je on za Pink.rs

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

Podsećemo, Bojanina sestra je nedavno žestoko uzvratila majci Šparavalo koja je pomiljanja njihovu pokojnu majku. 

- Ona da ima imalo obraza ne bi se bavila našom majkom, već bi se posvetila svojoj ćerki. Moram da demantujem, tolerantna sam zbog svega što preživljavaju sa ćerkom, ali da iznosi laži o Bojani da je maltretirala devojke i da je alkoholičarka, to su laži. Ja znam sve Bojanine devojke o kojima je vodila računa kao da su kraljice. Bojana samo treba da odabere pravi izbor - govorila je Svetlana u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

30.04.2024 05:55

Ma kakve "kraljice" , budalo jedna. Zgadile ste mi se o "zaljubljivanju", pameti nemate ! Lečite hormone, da se NE biste zaljubljivale "ni ispravno, ni pogrešno"! Treba da OKOPAVATE KUKURUZ, da vam se MOZAK pravilno razvije , a ne džabalebarite !! Radite nešto, samo "vrištite" i histerišete k'o u ludnici.