ŠOK PREOKRET: Ova informacija bi izazvala ZEMLJOTRES u Eliti, više ništa ne bi bilo isto!

Autor:

Zadruga

02.04.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Anđele Šparavalo iznenadila javnost!

ŠOK PREOKRET: Ova informacija bi izazvala ZEMLJOTRES u Eliti, više ništa ne bi bilo isto!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadruga 7 Elita

Nakon burnih događaja u rijalitiju "Elita", javnost je bila iznenađena emotivnim potezom Sandre Šparavalo, majke učesnice Anđele. Naime, Sandra je nedavno objavila fotografije na Instagramu na kojima je zajedno sa svojom ćerkom, prateći ih pesmom "Volim te do neba" od Vlade Kalembera. Ove fotografije su izazvale brojne reakcije, s obzirom na ranije izražena razočaranja i neodobravanja majke prema Anđelinom učešću u rijalitiju i romansi sa Bojanom Pavlović.

Na fotografiji koju je majka učesnice "Elite" podelila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram se vidi da su njih dve bile jako prisne, a sad su i brojni pratioci mogli da vide jednu od lepih porodičnih uspomena i sliku na kojoj se Anđela grli sa svojom majkom. 

Republika

Foto: instagram.com

Majka Anđele Šparavalo podelila emotivnu uspomenu

Podsetimo da je Sandra javno isticala svoje nezadovoljstvo Anđelinim ponašanjem u rijalitiju, kao i njenom vezom sa Bojanom. Međutim, ove fotografije i odabrana pesma ukazuju na mogući preokret u njihovom odnosu, te ostavljaju prostor za spekulacije o budućim dešavanjima u porodici Šparavalo.

- Šta da vam kažem, ja ovo više ne mogu da trpim i da gledam ono javno, onako, da je žvalavi po vratu, da gledam te njihove gadosti... Laže patološki, pothitno mora da ide kod psihijatra! Verujte mi, vidim šta joj Bojana priča sve i radi, ona joj je, kao, neki zaštitnik. Anđela misli da nema nikog u kući, da su svi protiv nje, pa da ima samo Bojanu, da će da je rastrgnu ako se ne drži nje. Sama uvlači sebe sve dublje i dublje u laži i probleme - govorila je jednom prilikom za medije. 

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading