OSVANULA ŠOK PORUKA U BELOJ KUĆI: Produkcija UHVATILA učesnicu na DELU, čeka se hitna reakcija! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.03.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo pogazila reč roditelja!

OSVANULA ŠOK PORUKA U BELOJ KUĆI: Produkcija UHVATILA učesnicu na DELU, čeka se hitna reakcija! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Promo

Na sinoćnjoj žurki na imanju u Šimanovcima, Anđela Šparavalo je napustila kazino kako bi priredila iznenađenje svojoj partnerki, Bojani Pavlović.

Naime, ona je odlučila da napravi poseban gest ljubavi prema svojoj izabranici u "Eliti" tako što je uzela karmin i na ogledalu napisala početno slovo svog imena, zatim početno slovo Pavlovićeve sa znakom "zauvek" pored. Iako joj je porodila poručila da se okane Bojane, Anđela po svemu sudeći ne planira to da uradi.

Podsećanja radi, aktuelna učesnica rijaliti šou-programa "Elite", Anđela Šparavalo prošle noći imala je priliku da popriča sa majkom Aleksandrom, a njima je bio vrlo napet razgovor, te je njen otac prekinuo. Nakon što je Anđela ugledala oca briznula je u histeriju, a onda joj je on očitao lekciju na grub način.

Sine, jesam li ja takav zlikovac? Sine, jesam li te nekada udario u životu? Jesam li te ja kupovao novcem? Jesam li plaćao sve tvoje? Ti kažeš da nemaš očinsku ljubav, ti nisi dobro, veruj mi! Ti si izgubila, čoveče! - rekao je Anđelin otac, pa nastavio:

Ti pričaš laži! Ti hoćeš da budeš žrtva, da bi se dodvorila Bojani! Nemaš ti tragediju, kao ona! Ne možeš da budeš kao ona! Ti imaš Stokholmski sindrom sine, pitaj nekoga šta to znači! Sama si sebi napravila problem, ne želimo da budeš sa ženom!

Anđela je sve vreme plakala i dramila tokom razgovora, ali nakon istog je nastavila po starom sa Bojanom Pavlović, pa je njena majka definitivno odlučila da digne ruke i pusti je da ide svojim putem, onako kako ona odluči. Kako je istakla, sada joj je bitno samo njeno psihičko stanje, s obzirom da su zaključili da trenutno nije dobro i ne rezonuje stvari kako treba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading