RIZIKOVALI ŽIVOT! UČESNICI ELITE OVO URADILI TOKOM VELIKOG NEVREMENA! Usijale se društvene mreže od komentara! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.05.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lakić i Munjez su se kupali u bazenu, iako se ne preporučuje da se to radi kada traje grmljavina.

RIZIKOVALI ŽIVOT! UČESNICI ELITE OVO URADILI TOKOM VELIKOG NEVREMENA! Usijale se društvene mreže od komentara! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnici Elite Danijel Dujković Munjez i njegov cimer Nikola Lakić napravili su haos na imanju kada su tokom velikog nevremena i grmljavine ušli u bazen da se kupaju. Oni su hteli da naprave foru, iako je nepreporučljivo da se u ovakvim vremenskim uslovima kupa na otvorenom zbog udara groma, ali se srećom ništa nije desilo. 

Pre nego što su ušli u bazen, nekoliko cimera ih je opomenulo da to ne treba da rade, ali oni nisu slušali, pa su nastavili svojim putem. 

Na društvenim mrežama takođe se polemisalo o tome da li je trebalo da učesnici Elite ovako postupe, ali su se strasti brzo smirile. 

Foto: RTV PINK printscreen

Haos u bazenu u Eliti tokom nevremena

 

Inače, u nedavnom događaju koji je izazvao dosta pažnje, Lejdi Di i Nikola Lakić su izveli pesmu ''Dom Perinjon'' u tandemu, prateći originalnu verziju koju izvodi Slađa Delibašić. Ovaj neobičan spoj izazvao je veliko interesovanje javnosti, a njihov zajednički nastup obeležen je osmehom koji nije silazio sa njihovih lica.


U poslednje vreme, učesnici rijaliti programa Elita primećuju sve prisniji odnos između Lejdi Di i Nikole Lakića. I dok mnogi spekulišu o prirodi njihovog odnosa, njih dvoje tvrde da je njihova bliskost isključivo prijateljske prirode. Ipak, njihovi zajednički nastupi i provokativni komentari unose dodatnu dozu misterije u njihovu priču.

Ovaj događaj ostavlja prostor za različite interpretacije i spekulacije, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj događaja u vezi sa njihovim odnosom. Da li će njihova bliskost prerasti u nešto više ili će ostati samo prijatelji, ostaje da vidimo.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading