PARTIZAN VEĆ RAZMIŠLJA O SLEDEĆOJ SEZONI! Igor Duljaj završava VRHUNSKO pojačanje!

Autor:

Sport

14.04.2024

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesumnjivo dobar potez uprave.

PARTIZAN VEĆ RAZMIŠLJA O SLEDEĆOJ SEZONI! Igor Duljaj završava VRHUNSKO pojačanje!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Partizan se već sada priprema za narednu sezonu, a jedan od ključnih planova je produženje saradnje sa talentovanim Denilom Kastiljom.

Trener Igor Duljaj izrazio je nadu da će mladi Ekvadorac ostati deo tima i u narednoj sezoni, ističući da je Kastiljo veoma brzo pronašao svoje mesto u ekipi, te da bi njegov ostanak predstavljao veliki korak napred za crno-bele.

Foto: Starsport

Denil Kastiljo

Denil Kastiljo, koji ima samo 20 godina, brzo se uklopio u tim Partizana, postigavši dva gola i upisavši jednu asistenciju na 10 odigranih utakmica. Njegov talenat nije promakao ni stručnom štabu Šahtjora, što jasno ukazuje na visoko mišljenje o njegovom kvalitetu. Očigledno je da je mladi fudbaler već sada pokazao da može da se nosi sa zahtevima velikog kluba poput Partizana.


Ostankom Denila Kastilja, Partizan bi obezbedio sebi značajno pojačanje za narednu sezonu. Osim što bi time zadržao perspektivnog igrača, klub bi poslao jasnu poruku o svojim ambicijama i planovima za budućnost. Očigledno je da Partizan ima poverenja u Kastilja i veruje da će njegovo prisustvo dodatno ojačati timsku igru.

Očekuje se da će Partizan uskoro zvanično potvrditi produženje saradnje sa Denilom Kastiljom, čime bi se obezbedila važna karika u timu za narednu sezonu. Ovo bi svakako bio dobar potez za crno-bele, s obzirom na talenat i potencijal koji mladi Ekvadorac poseduje. Naredni period će pokazati da li će ova saradnja biti i zvanično potvrđena, ali sve ukazuje na to da su ambicije kluba jasno definisane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading