RAT MILJANE I ĐEDOVIĆA IDE DO ISTREBLJENJA: U programu uživo isplivala nova tona PRLJAVOG VEŠA!

Autor:

Zadruga

29.04.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko upalio vređalicu, haos sa Kulićevom ne prestaje!

RAT MILJANE I ĐEDOVIĆA IDE DO ISTREBLJENJA: U programu uživo isplivala nova tona PRLJAVOG VEŠA!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom današnjeg glasanja u rijalitiju "Elita" za najsitničaviju osobu došlo je donovih žestokih prozivki između Miljane Kulić, Marka Đedovića i Milene Kačavende

- Dobar dan, svima. Broj jedan K*rčavenda. Kad stekneš prvi utisak o čoveku, to je to posle. Ja ne prebacujem. Hvata se za sitnice, kako bi me napala. Počela je da priča o plasmanima. Htela je da me uplaši i da se diskvalifikujem. Zaboravila je hiljadu lepih stvari. Ono što izgovara ovih dana je teško za slušanje - rekla je Miljana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić

- Repliciram, ali ne tebi lično. Izjavila si da izgledam, nikad lepše, nakon smrti svoje majke. Ti si šizofreničarka, tabletomanka i nasilnica - rekla je kuma.

- Broj dva Miona. Sama po sebi je sitničava. Podseta me na neku babu od 90 godina. Ništa ne da. Pre sedam dana mi je dala dve žvake i bila sam u šoku. Broj tri Marko Đedović. Hvata se za sitnice, želi da odbrani K*rčavendu, Matorelu i Šakija. To što je tražio na sudu, hteo je da mi vrati - završila je Miljana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda

- Pozdrav za moju "Predvidivu armiju". Japanska princeza Mikikaka pokušava da spusti loptu sa mnom. Kleptomanka za koju godinama lažemo i krijemo. Kada bi se saznala potpuna istina o njoj, ovde bi došla policija i hitna pomoć. Ona je prvo mesto, jer bi sve ukrala. jer je obolela. Ja sam detaljista. S*re svuda po dvorištu, sitničava je kad ispušta svoje brabonjke. Sve sitnice krade. Ja sam je prvi godinama pokrivao za te stvari. Napala je službeno lice u sudnici. Otvorila mi je glavu. Ona je ubedljivo prvo mesto. Miona i Ša druga mesta - završio je Đedović.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Verona

29.04.2024 20:49

Ovim on puca u Mitrovićeve rezervoare, dokazom da je neuračunljivu koristi zarad projekta je krivično delo Republike Srbije.

pleka

29.04.2024 22:06

@Verona - djedovic je los covek, niciji prijatelj, mrzi sve zivo, kao sundjer upija da bi posle iskoristio protiv svakoga kome se pravi prijatelj, uostalom sam je priznao da sve telefonske razgovore i poruke snima da moze da ucenjuje ljude i kako sam kaze drzi ih u saci. Odvratan karakter, kompleksas, zavadja ljude, navodi na zlo, savetuje a iza ledja im se smeje. Sto se tice Miljane ona je bar upoznata sa tim da je bolesna za razliku od mnogih. Djedovic je nesretan covek bez licnog zivota, ulizica i izdajica, prisljamcivac poznatima i umisljeni pametnjakovic. Ogavan lik.