OBELODANJENI SNIMCI POTPUNO GOLE MIONE JOVANOVIĆ: Od muzičke karijere može da se oprosti, od ovoga se neće "oprati!"

Autor:

Zadruga

16.05.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksplicitni snimci Mione Jovanović kruže internetom.

OBELODANJENI SNIMCI POTPUNO GOLE MIONE JOVANOVIĆ: Od muzičke karijere može da se oprosti, od ovoga se neće "oprati!"

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

Miona Jovanović od samog početka ističe i stavlja u prvi plan moral, pa je tako odlučila da sebi, kako ona tvrdi, ne dozvoli se*sualne odnose pred kamerama, jer bi joj to ukaljalo obraz, a ima nameru da gradi uspešnu muzičku karijeru, zbog čega je u rijaliti i ušla.

Iako je svesna kamera, koje je prate u stopu, Miona na to nije obraćala pažnju dok se presvlačila, pa su tako osvanuli i njeni snimci u donjem vešu, gde je pokazivala zadnjicu, na koju je posebno ponosna, što je potvrdio i njen izabranik, Nenad Aleksić Ša, pa ju je neretko imitirao dok hoda.

Ovi snimci su već obišli društvene mreže, a kako su neki od njih poprilično eksplicitni, bila je potrebna i cenzura.

Inače, Miona Jovanović ni ne sluti šta se dešava u njenoj porodičnoj kući, zbog veze sa Nenadom Aleksićem Ša. Naime, kako smo saznali, roditelji Mione Jovanović su u vrlo teškom stanju, jer svakodnevno dobijaju vrlo teške komentare, sa kojima nije lako se nositi. 

Naime, Mionina porodica oglasila se putem Instagrama gde su najavili tužbu protiv onih koji nad njima vrše sajber nasilje.

- Poštovani dobronamerni pratioci, želeli bismo da vam se zahvalimo što podržavate Mionu i svakog dana nam šaljete stotine predivnih poruka podrške. S obzirom na veliki broj poruka nismo u mogućnosti da na sve odgovorimo, ali vam se ovim putem izuzetno zahvaljujemo. Nažalost, osim dobronamernih poruka i javnih komentara, imamo prilike da naiđemo i na veliki broj komentara i poruka uvredljivo i neistinitog sadržaja. Ovim putem bismo vas zamolili da povedete računa o javnom komentarisanju drugih i skrenuti pažnju da je digitalno nasilje takođe krivično delo za koje možete odgovarati pred sudom. Veliki pozdrav svima od Mionine podrške i još jednom se zahvaljujemo na komentarima podrške, kao i na konstruktivnim kritikama.-napisali su oni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Verona

16.05.2024 12:48

Pošto sestru nema učila je od majke ili babe.

Bule

16.05.2024 18:28

Sto bre lazete!! Gde su te slike? Sramota!