BRUKA I SRAMOTA STANISLAVA KROFAKA: Kune se u maloletno dete, isplivala nova LAŽ O VRELOJ AKCIJI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.05.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok potez MMA borca!

BRUKA I SRAMOTA STANISLAVA KROFAKA: Kune se u maloletno dete, isplivala nova LAŽ O VRELOJ AKCIJI! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak obećali su da neće imati vrele akcije zbog pisma koje je poslala njegova ćerka, ali su tu reč pogazili. Njih dvoje su nakon žurke imali brutalnu akciju u toaletu hotela, a produkcija je objavila snimke sa kamera i pokazala da je par uhvaćen u laži, ali su oni nastavili da poriču i sinoć tokom emisije, što je dodatno šokiralo brojne gledaoce najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Korfak i Maja Marinković

Oni su danas razgovoarali sa Lepim Mićom u pabu "Prijatelji", a Krofak je nastavio da se ponaša kao da se ništa nije desilo, pa se čak u jednom trenutku zakleo u svoju ćerku kako neće imati vrele akcije, po cenu toga da mu neko kaže da to uradi za pobedu u rijalit porogramu "Elita". 

- On samo nema stav za s*ks - rekao je Lepi Mića. 

- Kako da nađemo rešenje? Moram neki štek - govorila je Maja. 

- Nema ništa, ja sam svoje rekao - dodao je Stanislav. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Korfak i Maja Marinković

- Udarite to vi bez šteka - poručio je Lepi Mića. 

- Meni neko da kaže: "Bićeš prvi, napravi to", a to ne bih napravio. Kunem se u svoju ćerku - govorio je Pantera. 

- Ja u to verujem - rekao je Mića. 

- I ja verujem - smejala se ironično Maja Marinković.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

 

Ostaje da vidimo da li će snimak vrele akcije nakon žurke biti emitovan i da li će svi takmičari saznati koliko su Maja i Stanislav lagali, a pogotovo on koji je dao reč svojoj maloletnoj ćerki. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zašto samo Maja?

16.05.2024 18:39

Kada su nastali ovi snimci koji se sada plasiraju ? Da li se ovo desilo kada su njih dvoje boravili u hotelu kao vođa i omiljeni a to je bilo pre nego je pročitano pismo od kćerke ? Zašto se digla tolika buka oko njihovog seksa (nije lepo i treba misliti na decu, roditelje, sestre i braću ) a aplaudira se i hvale seksualne igrarije ostalih koji imaju maloletnu decu i to gledaju ili će gledati kroz par godina. Milica trudna, Stefani i Munjez imaju seks svakodnevno u sobi pred svima, Bebica i Teodora, Anđelo i Anita (Anita priznala za oko 50 puta ), Aneli jahala Janjuša u krevetu punom psećih fekalija i žalila se da ja nastran i manijak, Bojana i Anđela, Miljana posle Zole naskakala na Darjana kad god i gde god joj se prohtelo... Zašto se uvek naglašava i po nekoliko puta objavljuju samo Majini isti snimci i piše o njima? Da li je samo Maja zanimljiva i da li kamere ne vide ove ostale?