ĆERKE POKOJNE BOJANE JANKOVIĆ SE NE ODVAJAJU OD OČEVE NOVE IZABRANICE: Ognjenova mezimica u naručju Milene Radulović, raspada se od tuge za majkom!

Autor:

Zabava

30.04.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka pokojne Bojane Janković se ni tokom sahrane nije odvajala od glumice.

ĆERKE POKOJNE BOJANE JANKOVIĆ SE NE ODVAJAJU OD OČEVE NOVE IZABRANICE: Ognjenova mezimica u naručju Milene Radulović, raspada se od tuge za majkom!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Republika, Instagram

Popularna voditeljka Bojana Janković preminula je 19. aprila 2024. u Beogradu, u 46. godini. Voditeljka kultne emisije "City" pronađena je u stanu, a javnost je šokirala vest o njenoj iznenadnoj smrti. Sahrana je održana u petak, 26. aprila 2024. godine na Novom groblju u Beogradu.

Grobljem su odzvanjali jecaji Bojanine sestre bliznakinje, Ivane Nikolić, ali i starije ćerke, koja je na sahranu došla u pratnji oca, Ognjena Jankovića, i njegove sadašnje izabranice, popularne glumice Milene Radulović, sa kojom je Bojanina ćerka u odličnim odnosima, a Milena joj je najveća podrška u preteškim trenucima.

 

Radulovićeva se nije odvajala od Bojanine starije ćerke, kojoj se u jednom momentu tokom sahrane slošilo, zbog čega su morali da je izvedu iz kapele, a Milena je odjurila po vodu i brzo se vratila, ne bi li bila uz nju. Dok su Ognjenu prisutni prilazili i izjavljivali saučešće, ona je njegovu ćerku držala pod ruku i bila joj najveći oslonac, što je mnogima zapalo za oko.

Da je Ognjen, član "Beogradskog sindikata“, u vezi sa Milenom, bilo je jasno u septembru, posle jednog od njenih suđenja sa Mikom Aleksićem. Tada se pojavio u Višem sudu da joj pruži podršku.

- Počastvovan sam što sam uz nju i što imam priliku da joj pružim makar mikro podršku. Ja sam Mileni važan privatno, i ona meni. To je emotivna podrška, iz srca - rekao je Janković nedavno u jednoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Milena

30.04.2024 17:44

Sram te bilo. Ti si uvek zrtva. Ali, lažna. Odvojila si muza od zene, decu od majke. Svetice.

Odgovori 19 3
Laura

30.04.2024 22:54

@Milena - Sta ti je budalo, kravo? Sta lajes bez pokrica? Ko je ikad rekao da je ona razvela Ognjena od zene? Zar bi deca bila s njom dobra da je tako, glupaco?

Odgovori 4 16