PEVAČICA PROPEVALA O SVOJOJ LEZBO-AFERI! Muzička zvezda šokirala KONTROVERZNIM stihovima na tek objavljenom albumu!

Autor:

Zabava

17.05.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen novi album "Hit me hard and soft" izašao je danas.

PEVAČICA PROPEVALA O SVOJOJ LEZBO-AFERI! Muzička zvezda šokirala KONTROVERZNIM stihovima na tek objavljenom albumu!

Foto: Credit: C Flanigan/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Svetska muzička zvezda Bili Ajliš počastila je fanove novim albumom "Hit me hard and soft", koji je danas objavljen. A na njemu nema šta nema!

Novih 10 pesama "spakovala je" na album, čiji naziv u prevodi u na srpski jezik znači "Udari me jako i nežno" i propevala o svom mentalnom zdravlju i borbi sa popularnošću.

Ipak, zasigurno pesma na njenom trećem studijskom albumu koja je već privukla najveću pažnju jeste "Lunch" u kojoj peva o svojoj lezbijskoj akciji! Superstar u pesmi perverzno mrmlja stihove: "Mogla bih da pojedem tu devojku za ručak" / "Dok pleše na mom jeziku" / "Ukusno kao da bi mogla biti ta".

"Hit Me Hard and Soft" napisala je Ajliš sa svojim bratom i dugogodišnjim saradnikom Finijasom O'Konelom, koji je i producirao album. Osim što će biti dostupan na digitalnim platformama, album će dobiti fizičko izdanje u ograničenim varijantama izrađenim korištenjem materijala koji mogu da se 100% recikliraju. Bili Ajliš je nedavno kritikovala umetnike koji izdaju više varijanti vinila kako bi povećali prodaju.

"Hit Me Hard and Soft" je njen treći album, posle "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" iz 2019. i "Happier Than Ever" iz 2021. godine.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Ajliš je nedavno postala najmlađa osoba koja je dobila dva oskara, te je postavila rekord. Naime, ona je nagrađena za najbolju originalnu pesmu u filmu "Barbi".

Neizmerno sam srećna i počastvovana - rekla je Ajliš na dodeli Oskara

Pesma je takođe dominirala na dodeli Gremija 2024, osvojivši nagrade za pesmu godine, snimak godine, najbolju solo pop izvedbu i najbolji muzički video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading